ISPUNILA MU POSLEDNJU ŽELJU: Rodila sam Jasenku blizance 2 godine nakon što je umro!
Foto: Shutterstock

Ljubav pobedila smrt

ISPUNILA MU POSLEDNJU ŽELJU: Rodila sam Jasenku blizance 2 godine nakon što je umro!

Planeta -
Zamrznuti uzorak genetskog materijala, koji su ostavili u nadi da će njen muž Jasenko ozdraviti, bilo joj je jedino vredno života nakon što mu je poslednji put pustila ruku i poljubila lice

BIH - Nadina Softić je smrti pokvarila posao. Njena ljubav bila je veća od leukemije koja joj je odnela ljubav života u samo 15 dana.

Kako? Zamrznuti uzorak genetskog materijala, koji su ostavili u nadi da će njen muž Jasenko ozdraviti, bilo joj je jedino vredno života nakon što mu je poslednji put pustila ruku i poljubila lice.Niko nije stao na put njihovoj želji da imaju decu, zakon nije sprečavao, roditelji i njegovi i njeni su bili saglasni… i danas, dve godine nakon tužnog i preranog odlaska njenog muža, ona hrani njihove blizance Merimu i Davuda. I Jasenko nije nestao, ne do kraja. On je svakim danom tu – u Meriminom mrštenju, Davudovom pogledu…"Jasenko i ja smo se poznavali poslednjih deset, jedanaest godina, ali onako kako se znaju ljudi u malim gradovima. Znala sam gde izlazi i ponekad smo se viđali na tim mestima. Razgovarali smo putem interneta skoro svakodnevno, nekad po ceo dan, imali smo uvek o čemu da pričamoi. Već tada smo znali da smo najsrodnije duše na svetu, ali kočile su nas mnoge stvari. Mislim da je bila 2008. godina kada sam otišla na more s prijateljicom, a on je bio sa roditeljima u malom mestu pored. Moja prijateljica je imala dete, pa su nam se pridružili njeni sestra i zet i bilo je to pravo porodično okupljanje, a ja sam nekako tu strčala i bilo mi je dosadno. Saznala sam da je on u blizini i čuli smo se porukama. Objasnio mi je kako da dođem do mesta gdje je on, pa ako ništa da izađemo, skratimo sebi vreme", priseća se Nadina početka ljubavi, koji će joj obeležiti život.Tako je počelo njihovo prisnije druženje. Ipak, u to vreme oboje su bili u vezama i nisu hteli nikog da povrede."Posebno on, on vam je prava poštenjačina, hteo je da sve bude čisto, da bismo nas dvoje nešto pokušali. I godina je prošla u tom našem neodređenom druženju. Sviđala sam se ja njemu, on meni, ali čekali smo bolje vreme. Krajem 2008 i početkom 2009. godine okončali smo naše veze. U to vreme završila sam Ekonomski fakultet. I on je u Doboju završio Saobraćajni fakultet, tako da smo tokom naše veze često odlazili u Doboj, za koji smo sentimentalno vezani", rekla je Nedina.

(Aura.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track