POHVALILA SE, PA DOBILA OTKAZ: Snimala seks s učenikom i policija je ulovila
Foto: Facebook

Zavela učenika

POHVALILA SE, PA DOBILA OTKAZ: Snimala seks s učenikom i policija je ulovila

Planeta -
Snimala sam nas dok vodimo ljubav, radili smo to u autu i kod kuće kad mi je muž na putu, ispričala asistentkinja u srednjoj školi Dina Kazaliđi svojoj prijateljici - i ostala bez posla

Asistentkinja u srednjoj školi na Stejten ajlendu u Njujorku pohvalila se da se redovno seksa sa svojim učenikom tinejdžerom "u kolima, kod mene u kuće i svuda", pa je morala da da otkaz, piše Dejli mejl.

Dina Kazaliđi (38) iskoristila je muževljev odlazak na službeni put da padne u zagrljaj neimenovanom maloletnom dečaku, kojem je danas 19 godina. Kod kuće je ispalo dobro, pa su nastavili u automobilu i gde su stigli, a dosta tih susreta zabeležili su kamerom.

Romansa je trajala godinu i po naočigled cele srednje škole "Suzan E. Vagner", ali i njenog supruga Kristorfera Mičela (35), koji ni slutio nije - žena mu je rekla da je njen ljubavnik učenik kojem treba novac, pa su ga zvali da im čuva decu. A onda se Dina pohvalila prijateljici - i sve se otkrilo.

Brak im pukao: Dina Kazaliđi (38) s uskoro bivšim suprugom Kristoferom Mičelom (35) Foto Facebook
Brak im pukao: Dina Kazaliđi (38) s uskoro bivšim suprugom Kristoferom Mičelom (35) Foto Facebook

Istraga je utvrdila da je Dina svom mladom ljubavniku kupila mobilni telefon s posebnim brojem, rezervisanim samo za razmenu SMS i telefonskih nežnosti s njim. Pisala mu je i ljubavna pisma, a pronađena je i fotografija na kojoj mladić u ležećem položaju naslanja svoju glavu na njene gole grudi.

Kad je policija otvorila istragu, i muž je saznao istinu i - zatražio razvod. Tu se Dina predomislila, pa danas tvrdi da je s tim dečkom bila samo prijatelj i da nije bilo nikakvog seksa. Te vruće SMS poruke, snimci seksa i ostalo - to je bila "mentorska komunikacija".

"Imam neprijatelje u školi u kojoj sam radila. Izmislili su priču o aferi samo da bih dobila otkaz', tvrdi ona.

Uzalud, jer je i mladić potvrdio da je bio u vezi s asistentkinjom Kazhaliđi; štaviše, ispostavilo se da je njegov otac među prvima posumnjao da se nešto čudno dešava jer od Kazaliđijeve nije dobijao nikakve informacije o napretku svog sina u učenju, o čemu je ona, kao mentorka, bila dužna da ga obaveštava.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track