IMA LI KRAJA IZOPAČENOSTI: Osim što je bio pedofil, zvezda BBC Džimi Sevil bio je i nekrofil
Foto: Printskrin

Ljudsko zlo

IMA LI KRAJA IZOPAČENOSTI: Osim što je bio pedofil, zvezda BBC Džimi Sevil bio je i nekrofil

Planeta -
Noću je ulazio u mrtvačnice, opštio s leševima i pozirao s njima, a to je zvao garamuš, pokazuju novi dokazi

LONDON - Nekadašnja zvezda BBC Džimi Sevil, voditelj koji je tokom šest decenija na najperverznije načine seksualno zlostavljao na stotine osoba - najmlađa je bila dvogodišnja beba, bio je i nekrofil.

Na mučnu listu najgorih izopačenosti danas je dodata još jedna; isplivala su dokumenta zdravstvenih vlasti u kojima se navodi da se Sevil hvali kako se noću seksa s leševima u mrtvačnici, pozira s telima, voza ih po gradu i krade im staklene oči, koje zatim ugrađuje u prstenje, piše Dejli miror.

Džimi Sevil je bio jedna od najvećih zvezda 80-ih godina Foto Reuters
Džimi Sevil je bio jedna od najvećih zvezda 80-ih godina Foto Reuters

Ovu svoju izopačenost zvao je "garamuš".

U dokumentima takođe piše da se silovao decu koja su se oporavljala od operacija. Istražitelji su dosad pobrojali 103 žrtve koje je zlostavljao u 28 bolnica širom Britanije - između ostalog u Opštoj bolnici u Lidsu.

U dokumentima je svedočenje bivše medicinske sestre iz bolnice Brodmor, koja je svedočila da joj je Sevil ispričao da se "zeza" s leševima, pa se fotografiše s njima, a to zezanje, to jest seksualno iskorišćavanje, zove "garamuš".

Bivši pacijent u Opštoj bolnici Barnet u Severnom London svedočio je da mu je medicinska sestra 1983. rekla da Sevil "voli da se seksa s leševima". A jedna medicinska sestra, koja ga je pitala šta mu znači ogromno prstenje koje nosi, kaže da joj je rekao da je od staklenog oka leša iz mrtvačnice u Lidsu.

Sevil je čak pričao svojevremeno kako je proveo pet dana s lešom sopstvene majke, ali tada to nije imalo nekrofilsku konotaciju.

Protiv tog zlikovca, koji je 2011. preminuo u 84-oj godini, podneto je više od 500 prijava samo za seksualno zlostavljanje dece, objavila je dečja fondacija NSPCC. Policija je zasad 214 tih zlodela okvalifikovala kao zličin, zaključuje Dejli mejl.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track