OBRAČUN: U pucnjavi u Nju Orealnsu ranjeno devet osoba, jedna kritično!
Foto: Rojters

Nasilje u ulici Burbon

OBRAČUN: U pucnjavi u Nju Orealnsu ranjeno devet osoba, jedna kritično!

Planeta -
Žrtve su ranjene dva bloka od istorijskog Džekson trga i iza ugla kod popularnog Pat O"Brajen piano bara. Jutrošnji incident je treći veći sukob vatrenim oružjem u Burbon stritu u poslednje tri godine

NJU ORLEANS - U pucnjavi u ulici Burbon, turističkoj atrakciji francuske četvrti Nju Orleansa, ranjeno je devet osoba od kojih je jedna u kritičnom stanju.

Kako je saopštio portparol policije tog grada Frenk Robertson, još sedam ljudi je hospitalizovano ali nisu životno ugroženi dok stanje osmog ranjenog nije poznato, javlja AP.

Istraga o incidentu je u toku, a za sada niko nije uhapšen niti su identifikovani osumnjičeni, dodao je Robertson.

On je kazao da će drugi detalji biti saopšteni čim budu dostupni.

Žrtve su ranjene dva bloka od istorijskog Džekson trga i iza ugla kod popularnog Pat O"Brajen piano bara. Jutrošnji incident je treći veći sukob vatrenim oružjem u Burbon stritu u poslednje tri godine.

Prošlog februara uoči festivala Mardi gras, četiri osobe su završile u bolnici pošto su zadobile prostrelne rane u Burbon stritu. Tokom Noći veštica 2011. jedna osoba je ubijena, dok je sedam ranjeno u jednom vatrenom obračunu. Burbon strit je najpoznatija ulica Nju Orelansa, ispunjena džez i striptiz klubovima, kafićima i restoranima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track