MAČKA IH TERORISALA: Penzioneri dva dana nisu smeli da napuste svoju kuću!
Foto: BETA AP

Grebala ih i ujedala

MAČKA IH TERORISALA: Penzioneri dva dana nisu smeli da napuste svoju kuću!

Planeta -
Svaki put kada bi joj prišli, mačka bi počela da sikće i pokazuje im zube, pokušavajući da ih ogrebe, pa su bili zarobljeni u svojoj kući

Britanci Brus (77) i Elen Gof (74) su postali taoci u svojoj kući i to u strahu od mačke! Ona se ušunjala kroz otvoren prozor, a kada je Brus pokušao da je otera metlom, ali ona ga je napala, ujela i ogrebala.

Potom je počela da trči po kuću, usput razbila par predmeta i popela se uz zavesu, odbijajući da ode. Svaki put kada bi joj prišli, mačka bi počela da sikće i pokazuje im zube, pokušavajući da ih ogrebe.

Drama u kući penzoniera Gof je trajala čitava dva dana. Oni nisu smeli da napuste kuću, jer im je mačka pretila svakim pokretom koji bi napravili.

Pozvali su Udruženje za zaštitu životinja RSPCA, ali su oni odbili da dođu na lice mesta. Elen je inače bila medicinska sestra i veoma se uplašila za ranu njenog supruga, jer mu je ruka krvarila od napada mačke, a postojala je verovatnoća da će se inficirati.

Ovaj neobičan slučaj je rešen zahvaljujući komšiji Endru Foksu, koji je došao u bajkerskoj opremi kako ne bi zadobio ogrebotine i povrede.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track