(VIDEO) I TO JE MAJKA: Ostavila bebu na prepunoj stanici metroa u Njujorku i pobegla!
Foto: Tviter I Yt

Okrutno

(VIDEO) I TO JE MAJKA: Ostavila bebu na prepunoj stanici metroa u Njujorku i pobegla!

Planeta -
Ostavljena devojčica bila je pod takvim stresom da su policajci zvali Hitnu pomoć da interveniše!

NJOJORK - Njujorška policajca privela je mladu ženu za koju se sumnja da je ostavila i napustila svoju bebu na prepunoj stanici metrona na Menhetnu.

Devojčica stara šest ili sedam meseci bila je strašno uplašena i neutešno je plakala, pa su policajci smesta pozvali Hitnu pomoć da vide da li dete bolesno. Analize su pokazale da je malena zdrava, ali pod teškim stresom.

Priče svedoka su se poklapale: u ponedeljak oko podneva videli su na stanici metroa Kolumbov trg mladu ženu staru 20-ak godina s bebom u kolicima. Izašla je iz voza, ostavila dete na stanici, vratila se u voz i nastavila dalje.

Bebu u kariranoj crveno-beloj košuljici i peklenicama pronašla je 33-godišnja žena, koja je pričekala 20 minuta ne bi li se neko vrtio po bebu, a zatim je pozvala policiju, koja je odmah na svim društvenim mrežama objavila fotografiju bebe i zamolila svedoke koji su bilo šta videli ili znaju da im se jave kako bi pronašli majku.

Policija je istovremeno objavila snimak nadzorne kamere, na kojem se lepo vidi žena s detetom u crvenim kolicima s belim tufnama kako s detetom ulazi u podzemnu.

Sada je potvrđeno da je policija privela tu ženu na ispitivanje i da veruje da je to majka devojčice. Iz nekog razloga, njujorški plavci još ne isključuju mogućnost da je dete nenamerno ostavljeno na stanici.

http://www.youtube.com/watch?v=fO1JeDE5cpQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track