KIJEV IMA ŽUTU KUĆU: Vade organe borcima iz Donjecka i Luganska i prodaju ih!
Foto: AP

Stravično!

KIJEV IMA ŽUTU KUĆU: Vade organe borcima iz Donjecka i Luganska i prodaju ih!

Planeta -
Glas Rusije: Postojanje kasapnice procurelo iz prepiske bivšeg advokata Julije Timošenko s nemačkim hirurgom Olgom Veber i komandantom ukrajnskog bataljona Donbas Semjonom Semjonovičem

KIJEV - Ukrajinci od ranjenih pripadnika samoodbrane na istoku Ukrajine se, kao Albanci od Srba koje su zarobili na Kosovu, uzimaju organe koje prodaju na ilegalnom tržištu u Nemačkoj!

Ovo se saznalo iz prepiske Sergeja Vlasenka, bivšeg advokata Julije Timošenko, sa nemačkim hirurgom Olgom Veber i komandantom bataljona Donbas Semjonom Semenčenkom, piše Glas Rusije, prenose Večernje Novosti.

Podsećajući na Žutu kuću i užase koje su preživeli zarobljeni Srbi, koji su molili da ih ubiju kako ne bi bili živi rasparčani na komade, ali i ćutanje Zapada o tim dešavanjima, Glas Rusije se u tekstu "Trgovina organima u Ukrajini. Rimejk Jugoslavije" pita kakva sudbina čeka ranjene borce iz Donjecka i Luganska.

Navodno, nije isključeno da je trgovina organima u interesu mnogih uticajnih ljudi na Zapadu, koji će da učine sve kako se istina ne bi saznala.

Glas Rusije podseća i da se na Kosovu sve dešavalo dok je koordinator UN bio Bernar Kušner, koji je novinaru, kada mu je postavio pitanje o trgovini organima, savetovao da se - obrati psihijatru.

Danas, posle izveštaja Dika Martija i istrage koja je na kraju sprovedena iz Brisela, nema nikakve sumnje da je Žuta kuća zaista postojala. Nažalost, po svemu sudeći monstrumi koji stoje iza ubistava nadužnih Srba i vađenja njihovih oragana, nikada neće biti poznati, niti će odgovarati pred zakonom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track