(VIDEO) BOG IH SAČUVAO: Bili tužni što nisu našli kartu za malezijski avion, sad slave!
Foto: Printscreen Yt

Srećna porodica

(VIDEO) BOG IH SAČUVAO: Bili tužni što nisu našli kartu za malezijski avion, sad slave!

Planeta -
Prošla nas je jeza kad smo čuli da je avion oboren iznad Ukrajine, kaže otac porodice

Beri i Izi sim, bračni par iz Škotske, hteo je da otputuje u Kuala Lumpur, ali u Amsterdamu nisu uspeli da uđu u boing 777 na letu MH 17 - koji je oboren iznad Ukrajine, piše britanski Telegraf.

"Jeza nas je prošla kad smo čuli vest", izjavili su njih dvoje.

Beri i Izi su hteli da otputuju s bebom, ali sve karte su bile rasprodate. Zato su ostali na aerodromu da čekaju drugi avion, u kojem je bilo mesta.

"Neki bolestan osećaj mi se pojavio u stomaku kad sam čuo vest. Nikada se nisam tako osećao. Onda je srce počelo da mi lupa. Stvarno sam bio van sebe. Osetio sam, znao sam, da nas je tada neko sačuvao. Bilo nam je važno da stignemo na taj let, a kao da nam je nešto govorilo da ne ulazimo. Sve je krenulo naopako i na kraju nismo uspeli da se ukrcamo", uzbuđeno je pričao Beri novinaru Telegrafa.

"Inače smo odani putnici 'Malezija erlajnza' ne volimo da letimo s KLM-om. Međutim, sad mi je toliko drago što nismo ušli u taj avion da to prosto ne mogu rečima da vam opišem", kaže Beri, ali dodaje da mu ne bi bio problem da opet leti s malezijskom aviokompanijom.

"Milsim da grom nikad ne udara dvaput u isto mesto. Moja filozofija je da treba najnormalnije putovati. Ali moja žena, pak ne misli tako. Mislim da više ne želi da leti, posebno ne u Kuala Lumpur', dodao je on.

http://www.youtube.com/watch?v=GdA3CJbKwVI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track