MASKARA IZ MALEZIJSKOG AVIONA: Hvalila se na Instragramu ukradenom kozmetikom poginule putnice!
Foto: Instagram

Zgrozila svet

MASKARA IZ MALEZIJSKOG AVIONA: Hvalila se na Instragramu ukradenom kozmetikom poginule putnice!

Planeta -
Objavljivanje ovog komentara je izazvalo lavinu kritika, a kada su je pitali da li se šali i kako je došla do maskare, napisala je da joj je jedan poznanik, pljačkaš, dao

Ekatarina Parkomenko iz Toreza, mesta nedaleko od lokacije pada malezijskog boinga, hvalila se na društvenim mrežama novom maskarom, ukradenom iz prtljaga preminule putnice leta MH17.

"Maskara iz Amsterdama, ili, da budem precizna, sa polja. Razumete već", napisala je Parkomenko na svojem Instagram profilu.

Objavljivanje ovog komentara je izazvalo lavinu kritika, a kada su je pitali da li se šali i kako je došla do maskare, napisala je "Jedan moj poznanik, pljačkaš mi je dao".

Foto: AP
Foto: AP

Sebe opisuje kao "separatistkinju", kojoj je "gadi i mrzi sve što dolazi iz Ukrajine". Ubrzo posle objave fotografije, bila je primorana da izbriše sve profie na društvenim mrežama, jer je postala izložena brutalnim napadima ogorčenih ljudi.

"Uzimati maskaru od poginulih je dno dna", jedan je od komentara zaprepašćenih ljudi.

Internetom je kružila informacija da se radi o običnoj propagandi i da je profil lažan, ali je utvrđeno da je ona imala profile na raznim društvenim mrežama dugo vremena, odnosno da profil nije tek napravljen.

Malezijski avion boing 777 leteo je iz Amsterdama u Kuala Lumpur, a oboren je na istoku Ukrajine, gde je poginulo svih 298 putnika i članova posade.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track