(VIDEO) NEVREME U BANJALUCI: U podne pala noć, ulice potpuno poplavljene!
Foto: Printscreen

Potop

(VIDEO) NEVREME U BANJALUCI: U podne pala noć, ulice potpuno poplavljene!

Planeta -
Ulice su prekrivene vodom, a u pojedinim delovima grada nestalo je struje, a vozači su zaustavli vozila jer je vožnja bila nemoguća

BANJALUKA - Danas od podneva jako nevreme pogodilo je i Banjaluku. Za samo nekoliko minuta crni oblak nadvio se nad grad uz jak pljusaki vetar. Ulice Banjaluke su prekrivene vodom, a u pojedinim delovima grada nestalo je struje.

Zbog obilne kiše Auto-moto savez RS upozorio je vozače da u zapadnim i severozapadnim krajevima Republike Srpske na kolovozima ima velikih količina vode, a ponegde zemlje i kamenja.

U ostalim krajevima Republike Srpske za sada nema padavina. Zbog obilne kiše danas se ponovo izlila rečica Tavija u Kostajnici, na severozapadu Republike Srpske, i poplavila nekoliko ulica, dok je bujica zatvorila propusni most na magistralnom putu Kostajnica - Kozarska Dubica, zbog čega je obustavljen saobraćaj.

Još nema informacija da li je voda prodrla u stambene objekte u tom mestu. U majskim polavama u Kostajnici je poplavljeno više od stotinu stambenih i pomoćnih objekata, te dva veća privredna subjekta.

http://www.youtube.com/watch?v=e8J_6zyk2nQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track