POKOLJ U PORODICI IMIGRANATA IZ GVATEMALE: Ubio suprugu, ćerku, sina, pa sebe!
Foto: Printcsreen Yt

Horor u Americi

POKOLJ U PORODICI IMIGRANATA IZ GVATEMALE: Ubio suprugu, ćerku, sina, pa sebe!

Planeta -
Trostruko ubistvo i samoubistvo se dogodilo kada je 22-godišnja supruga ubice i samoubice ostavila njihovo dvoje dece juče u suprugovom stanu, da bi se kasnije tokom dana vratila u stan po njih sa dvogodšnjom kćerkom svoje cimerke

TULSA - Četiri osobe, uključujći dva deteta, izgubile su život danas u jednom stanu u Oklahomi, saopštile su lokalne vlasti i navele da je u toku istraga o ovom trostrukom ubistvu i samoubistvu.

Policija iz Tulse je saopštila da je 35-godišnji muškarac ubio prvo svoju suprugu, potom i petogodišnu kćerku i trogodišnjeg sina, a na kraju izvršio samoubistvo. Policija je pronašla u stanu jedino dete koje nije bilo povređeno, reč je o dvogodišnjoj devojčici, preneo je AP.

Prema navodima policije, ubistvo i samoubistvo se dogodilo kada je 22-godišnja supruga ubice i samoubice ostavila njihovo dvoje dece juče u suprugovom stanu, da bi se kasnije tokom dana vratila u stan po njih sa dvogodšnjom kćerkom svoje cimerke.

Policija je saopštila da dvogodišnja devojčica koju su pronašli nepovređenu u stanu, nije bila u srodstvu sa muškarcem koji je počinio ubistvo i samoubistvo, ali da je bila u stanu u vreme zločina. Tela poginulih su pronađena rano jutros i za sada nisu objavljena imena poginulih, ali je policija navela u saopštenju da su žrtve iz Gvatemale.

http://www.youtube.com/watch?v=3w4aZ2MDHMQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track