UŽAS U ŠKOLI: Poslali devojčicu (14) kao mamac da uhvate napasnika, a on je silovao!
Foto: Shutterstock

Strava u Alabami

UŽAS U ŠKOLI: Poslali devojčicu (14) kao mamac da uhvate napasnika, a on je silovao!

Planeta -
Profesori koji su bili raspoređeni u okolnim prostorijama nisu stigli da odreaguju i učenik je brutalno silovao devojčicu, koja je završila sa teškom psihičkom traumom i povredama rektuma

HANTSVIL - Devojčica od 14 godiina je trebalo da posluži kao mamac za lov na seksualnog napasnika, ali je završila kao jedna njegova žrtva u američkoj državi Alabama.

Profesorka Džun Simpson je više puta prijavljivala direktoru Roniju Bleru da 16-godišnji učenik seksualno zlostavlja devojčice u toaletu, ali je direktor odbio preporuku o stalnom nadzoru jer nije uhvaćen na delu.

Simsponova je osmislila plan da devojčica koja ga je ranije prijavljivala, ugovori sastanak sa osumnjičenim, kako bi ga uhvatili na delu.

Međutim, profesori koji su bili raspoređeni u okolnim prostorijama nisu stigli da odreaguju i učenik je brutalno silovao devojčicu, koja je završila sa teškom psihičkom traumom i povredama rektuma.

Devojčica se potom ispisala iz škole i odselila u drugu državu, a učenik je nakratko prebačen u drugu školu, posle čega je vraćen. Kaznom će biti obuhvaćeni direktor i njegova zamenica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track