PRIZOR KAO IZ HORORA: Krvava starica sa sekirom im pokucala na prozor!

Meštani Voljevca u šoku

PRIZOR KAO IZ HORORA: Krvava starica sa sekirom im pokucala na prozor!

Planeta -
Ajka se pojavila po kiši i mraku, isprebijana, krvava, blatnjava i mokra. U jednoj ruci je nosila sekiru, a u drugoj nož. Rekla je da su je napali lopovi koji se i dalje nalaze u njenoj kući, prepričavaju svedoci

SARAJEVO - Ajka Milanović (72) iz Voljevca u Bosni, brutalno je pretučena kada su lopovi ušli u kuću dok je bila sama i vezali je. Prema rečima meštana, starica je nekako uspela da se odveže i pobegne do komšija. Bila je sama u kući, kada su je napala dvojica maskiranih lopova i tražili njenog supruga.

"Tukli su je i pitali gde je novac i gde joj je muž. Ona je slagala da je on u kući i da spava. Kada su razbojnici otišli u kuću, ona je nekako uspela da se odveže i pobegne kroz prozor od kuhinje", navode komšije.

"Prizor je bio kao iz horor filmova. Ajka se pojavila po kiši i mraku, isprebijana, krvava, blatnjava i mokra. U jednoj ruci je nosila sekiru, a u drugoj nož. Rekla je da su je napali lopovi koji se i dalje nalaze u njenoj kući", prepričavaju svedoci.

Kako prenose lokalni mediji, pretpostavlja se da su lopovi znali da su Ajka i njen suprug pre penzije radili u Švajcarskoj, pa su očekivali da će pronaći novac ili vredne stvari.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja