ČUDO ŽIVOTA: Verenik joj poginuo, a ona se zaljubila u njegovog dvojnika!

Neverovatno ali istinito

ČUDO ŽIVOTA: Verenik joj poginuo, a ona se zaljubila u njegovog dvojnika!

Planeta -
Nakon smrti voljene osobe, Naz je sumnjala da će ikada sresti čoveka svojih snova. Međutim, nekoliko sedmica posle porođaja na stranici za upoznavanje nije mogla da veruje da je istina ono što je videla

Naz Faruk iz Wokinghama u Berkširu bila je u drugom stanju kad je njen verenik Mark Ešdaun poginuo u saobraćajnoj nesreći u julu prošle godine, piše Daily mail

Ova 28-godišnjakinja je ipak rodila njihovu ćerku Siu u februaru, a samo nekoliko meseci kasnije upoznala je čoveka koji neverovatno liči na njenog pokojnog verenika.

Nakon smrti voljene osobe, Naz je sumnjala da će ikada sresti čoveka svojih snova. Međutim, nekoliko sedmica poslije porođaja upoznala je 23-godišnjeg Majkla Millera na stranici za upoznavanje i nije mogla da veruje koliko je ličio na njenog Marka.

Majkl Miler sa fotografijom Marka Ešdauna   foto:: Daily mail
Majkl Miler sa fotografijom Marka Ešdauna foto:: Daily mail

- To je bilo tako ludo. Ponekad sam imala osećaj kao da pričam s Markom. Niko nikad neće moći da zameni Marka, ali izgleda nestvarno da sretnem čoveka koji je toliko sličan njemu.

Dva meseca smo pričali onlajn pre nego što smo se upoznali. Mark je bio brižan i emotivan i shvatila sam da je i Majkl isti takav. Iste su i visine, i Majkl ima dugu svetlo smeđu kosu i plave oči kao i Mark - ispričala je Naz.

On je istakla i kako ljudi uvek porede njih dvojicu, te da je ona srećna što je pronašla nekoga ko je razume iako je mislila da se nikad više neće da zaljubi.

Naz i Mark Ešdaun                          foto: Daly mail
Naz i Mark Ešdaun foto: Daly mail

Mark Ešdaun je poginuo na motociklu u saobraćajnoj nesreći.

Bio je premlad da umre. Imali smo celi život pred nama, to je tako okrutno. Veliki je to bio šok. Mislila sam da ćemo ostariti zajedno - kazala je Naz koja se uplašila da će od stresa izgubiti dete, ali je sve prošlo bez problema i ta devojčica joj je mnogo pomogla da što bezbolnije prebrodi traume.

- Nisam ni slutila da ćemo tako brzo postati tročlana porodica, ali ja ću se uvek truditi da Sia zna ko joj je tata i koliko mi je značio - rekla je Naz Faruk.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track