ASTROLOG O IZBORIMA U BIH: Dodik pobeđuje u Srpskoj, Radončića čeka jaka funkcija!
Foto: Dado Djilas

Edin Aladžuz Kalimero

ASTROLOG O IZBORIMA U BIH: Dodik pobeđuje u Srpskoj, Radončića čeka jaka funkcija!

Planeta -
Budući da su se sve dosadašnje Kalimerove analize nedvosmisleno pokazale tačne, nema razloga da i ovu ne shvatimo ozbiljno

Umetnik i astrolog Edin Aladžuz Kalimero, zavirio je u zvezdano nebo i natalne karte kandidata za funkciju Predsedništva, pa analizirao njihove šanse za pobedu. Budući da su se sve dosadašnje Kalimerove analize nedvosmisleno pokazale tačne, nema razloga da i ovu ne shvatimo ozbiljno."Gledajući aspekte aktuelnih političara, u Republici Srpskoj će pobedu odneti Dodikova stranka, iza nje sa malom razlikom je SDS, dok će ostale stranke iz RS morati da se zadovolje malim procentima. Što se tiče Federacije, Komšićeva stranka ima najbolje aspekte po svom datumu rođenja u kombinaciji sa datumom održavanja izbora. Međutim u skorijoj budućnosti mu ne vidim neke velike uspehe bez obzira kako će se kotirati na oktobarskim izborima. Komšić je nagao i u nekim svojim "mislima" pa ga ponekad brzopletost i košta. To je čovek sa velikim rečima i malim delima", kaže Kalimero.Prema njegovim rečima Izetbegović je tu odmah uz Komšića.

"Njegovi aspekti su jaki, ali ipak vidi se određeno nezadovoljstvo i nesigurnost u budućnosti bez obzira na rezultat izbora. Nijanse će odlučivati između ova dva političara", rekao je kalimero.On kaže da će SDP imati popriličan broj glasova naročito u Krajini, ali da im neke uspehe baš i ne vidi, jer kako kaže, dok su bili u vlasti rezultati su im bili poražavajući."Radončić je imao veoma jake i povoljne aspekte za dominantnost. Međutim, unazad mesec dana ti aspekti kao da su oslabili. Mogao je da ima definitivno bolji PR od ovog koji ima, jer ima sve predispozicije da bude narodni lider i graditelj bogatije BiH. Nažalost, zbog saradnika kojim je okružen, poslušnika i uhoda, pobeda mu je pod znakom pitanja. Ipak, Radončiću su zvezde namenile neki "iznenadni" uspeh u politici. U skorijoj budućnosti on bi mogao da obavlja značajnu funkciju u izvršnoj vlasti. Mogao bi da bude ili predsedavajući Veća ministara ili federalni premijer", kaže Kalimero.Prema analizi ovog astrologa ex Reis je samo izgubio vreme ulaskom u politiku.

"Neki uspeh mu se i ne vidi. Imaće glasove iz ruralnih sredina ali ništa spektakularno. Vrlo brzo ce se povući iz javnosti, što mu od srca i savetujem. Ostale partije i nezavisni kandidati mogu se zadovoljiti mrvicama. U hrvatskim krugovima HDZ sa Čovićem pobeđuje. Pitanje je samo sa kojom razlikom u odnosu na ostale konkurente", zaključio je Kalimero.

(Aura.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track