DUBROVNIK: Izgoreo skupoceni BMW ispred kuće italijanskog šefa mafije
Foto: Fonet Ap Ilustracija

Podmentut požar?

DUBROVNIK: Izgoreo skupoceni BMW ispred kuće italijanskog šefa mafije

Planeta -
Prema nezvaničnim informacijama, automobil je bio u vlasništvu jednog dubrovačkog preduzetnika, a okolnosti događaja tek se utvrđuju, kao i ko se sve nalazio u kući u trenutku kada je automobil planuo

DUBROVNIK - Ispred kuće Antonia Melata, italijanskog državljanina koji je 2012. uhapšen u Dubrovniku na osnovu Interpolove poternice, noćas je izgoreo skupoceni BMW.

Policija je o ovom incidentu izvestila ne navodeći detalje događaja, a poznato je samo da se požar na automobilu dogodio oko 4 sata ujutru.

Prema nezvaničnim informacijama, automobil je bio u vlasništvu jednog dubrovačkog preduzetnika, a okolnosti događaja tek se utvrđuju, kao i ko se sve nalazio u kući u trenutku kada je automobil planuo. Otac i sin Antonio i Alesandro Melato uhapšeni su u junu 2012. nadomak dubrovačke luke. Interpol ih je tražio zbog umešanosti u šverc drogom i pranje novca.

Sumnja se da su zajedno sa pojedinim crnogorskim mafijaškim organizacijama organizovali lanac preko kojeg se iz Južne Amerike kokainom snabdevao jugoistok Evrope. Navodno se radi o količini od oko šest tona kokaina koliko su planirali da transportuju.

(Jutarnji)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track