MONSTRUOZNO: Ubio sam ga i pojeo mu lice, bog mi je rekao da to uradim
Foto: Dariknews Bg

Stravično ubistvo u bugarskom Razgradu

MONSTRUOZNO: Ubio sam ga i pojeo mu lice, bog mi je rekao da to uradim

Planeta -
Iza zatvorenih vrata psihijatrijske bolnice Turan Sulejman zubima zaklao Ahmeda Selima, odrgizao mu grkljan, pa jeo delove njegovog tela

RAZGRAD - Bugarin Turan Sulejman (45) zubima je zaklao Ahmeda Selima (58), odgizao mu grkljan, a zatim pojeo kožu sa njegovog lica.

Brutalno ubistvo dogodilo se u psihijatrijskom delu bolnice u bugarskom Razgradu.Kako pišu bugarski mediji, Turan, koji inače pati od šizofrenije, u petak uveče primljen je u bolnicu jer se osećao loše i bili su mu potrebni lekovi. Nakon što je smešten u sobu sa Ahmedom, takođe obolelim od šizofrenije, vrata su zaključana, a pacijenti su otišli na spavanje.Krvava gozbaMeđutim, oko tri sata ujutru Turan se probudio, a zatim je iz kreveta izvukao Ahmeda. Nakon nekoliko udaraca, on je zubima zaklao nesrećnog muškarca i odgrizao mu je grkljan. Kada je njegovo beživotno telo palo na zemlju, nastavio je da ga grize, pa je čak i pojeo veliki deo njegovog lica.Sat vremena kasnije, Turin je zakucao na vrata i pozvao medicinsko osoblje tražeći da mu daju nož kako bi Ahmedu odsekao glavu. Kada su ga medicinske sestre videle kraj beživotnog tela i u lokvi krvi, uplašile su se i pobegle. Iako su odmah pozvale policiju, kanibal je iskoristio situaciju, razvalio je vrata, preskočio ogradu i zaustavio taksi, a zatim otišao kući. Brzo posle toga je uhapšeni.- Svaka njegova rečenica je nelogična. Zato će stručnjaci ispitati da li je sposoban za suđenje - rekao je Ognjan Damjanov, tužilac u Razgradu.Zaposeo ga đavoTuran Sulejman je na sudu priznao da je počinio zločin, ali je rekao da je njegovu žrtvu zaposeo đavo.- Žao mi je čoveka, ali gospod mi je naredio da ga ubijem - rekao je on na sudu, prenosi portal topnovini.bg.Direktor bolnice u kojoj se dogodio zločin, dr Gečo Žekov kaže da je njegovo osoblje dobro reagovalo jer se nije upuštalo u borbu sa kanibalom, već su pozvali policiju.

Mesto zločina... Psihijatrijsko odeljenje bolnice u Razgradu
Mesto zločina... Psihijatrijsko odeljenje bolnice u Razgradu

PoljoprivrednikČUVA KRAVE I PRODAJE MLEKOTuran Sulejman boluje od šizofrenije, koja mu je dijagnostifikovana 1999. Živi sa majkom i 18-godišnjom ćerkom u kući na obodu Razgrada. Bave se čuvanjem krava, dobijaju subvencije za poljoprivrednike, a Turan prodaje mleko stanovnicima tog grada. Prema tvrdnjama suseda, nikada ranije se nije ponašao agresivno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja