(VIDEO) MISLILI DA GA JE OPSEO ĐAVO: Vodili dečaka (12) doktoru iz pakla jer je masturbirao!
Foto: Printscreen Yt

I porodica pod istragom

(VIDEO) MISLILI DA GA JE OPSEO ĐAVO: Vodili dečaka (12) doktoru iz pakla jer je masturbirao!

Planeta -
Dečaka su na zlostavljanje odveli otac, deda, stric i njegova devojka, koji smatraju da je opsednut jer se samozadovoljava!

KARLOVAC - Dok se karlovački tužioci svim raspoloživim pravnim sredstvima bore da strpaju iza rešetaka strpaju samozvanog lekara Antu Pavlovića zbog zlostavljanja 12-godišnjeg dečaka, na udaru istrage je i mališanova porodica koja ga je dovela kod nasilnika na "centriranje" i posmatrala kako se on brutalno fizički iživljava nad detetom i ponižava ga.

Opšinski državni pravobranilac Bruno Kolaković potvrdio je da su pod istragom i odrasli koji su doveli dečaka kod Pavlovića: otac, deda, stric i stričeva devojka, za koju se isprva mislilo da mu je majka. Svi su oni mirno gledali kako "lekar" bičuje dete po zadnjici i licu i tera ga da pokaže polni organ, dok dečak moli tatu da mu pomogne. Otac je to i uradio ali tek pošto mu je Pavlović zverski izbičevao sina, piše Jutarnji hr.

Ispostavilo se da su dečakovi roditelji razvedeni, a da mali živi s ocem na sopstveni zahtev. Porodica smatra da je dečaka opseo đavo jer su ga uhvatili kako masturbira, a u dr Pavloviću su videli pravog čoveka koji će ga dovesti u red pomoću tretmana centriranja.

Karlovačko tužilaštvo ne miri se s odlukom sudije, koji je pustio Pavlovića da se brani sa slobode, pa su juče podneli žalbu. Da su u pravu svedoči sam osumnjičeni, koji se posle puštanja na slobodu, na društvenoj mreži izrugivao s pravosudnim sistemima porukama “Ko vas j..., dr. A je neuništiv” i “Nikada se promeniti neću”.

(Jutarnji list)

http://www.youtube.com/watch?v=VOLBtblvffQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track