ENGLEZ DIVLJAO U ITALIJI, SUVOZAČ MRTAV: Ukrali gorivo i krenuli u ludu vožnju!
Foto: Daily Mail

Tragična smrt u blizini Venecije

ENGLEZ DIVLJAO U ITALIJI, SUVOZAČ MRTAV: Ukrali gorivo i krenuli u ludu vožnju!

Planeta -
Dva mladića krenula na poslovni put iz Italije ka Austriji, ali se put završio teškim sudarom i smrću

Britanac Rajon Džejms Hejn (26) izazvao je tragediju na putu iz Italije ka Austriji, u kojoj je poginuo njegov prijatelj Stefano Anoni. Krenuo je na poslovni put u automobilu koji je bez dozvole uzeo od svog očuha, a koji pripada njegovoj majci.On i njegov prijatelj Stefano Anoni (35) koji je takođe bio u vozilu, zaustavili su se na benzijskoj stanici u blizini Venecije, i odlučili su da nakon punjenja rezervora uskoče u automobil i pobegnu bez plaćanja računa. Izašli su na put i krenuli sa suludom vožnjom, do čak 190 kilometara na sat, kada su naleteli na kamion, piše Dejli mejl.

Uništen automobil na mestu nesreće... (FOTO: www.dailymail.co.uk)
Uništen automobil na mestu nesreće... (FOTO: www.dailymail.co.uk)

Jačina udara je potpuno uništila "mercedes A klase" koji je pripadao Džejmsovoj majci, a na mestu nesreće poginuo je suvozač. Nakon iznošenja dvojice mladića iz vozila, policija koja ih je jurila zbog prijavljene krađe na benziskoj stanici je ustanovila da je vozač bio u pijanom stanju.

Džejms, koji se ove godine preselio u Italiju i posedovao kuću u Leku, na severu Italije i radio u Austriji, osuđen je na tri godine i četiri meseca zatvora, zbog vožnje u pijanom stanju, ubistva, kao i zbog nepropisne vozačke dozvole. Za vožnju u pijanom stanju dodatno mu je naplaćena kazna u iznosu od 1400 evra, pogotovo zato što je prvobitno odbio alko-test.(N. Đorđević)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track