(VIDEO) ZLO I PAKOST: Očajna majka tražila sina 4 godine, a otac ga držao u ropstvu!
Foto: Printscreen Yt

Ropče iz tajne sobe

(VIDEO) ZLO I PAKOST: Očajna majka tražila sina 4 godine, a otac ga držao u ropstvu!

Planeta -
Nesrećna majka slala je policiju u kuću bivšeg muža, ali ovaj je imao posebno mesto gde utamničio rođenog sina

DŽONSBORO - Dečak (13) čiji je nestanak očajna majka prijavila još pre četiri godine pronađen je u kući njegovog oca u Džonsborou u američkoj saveznoj državi Džordžiji, gde je sve vreme bio utamničen!

Dečakovi roditelji su razvedeni i mališan je 2010. godine otišao u posetu svom ocu i maćehi, a oni su odbili da ga vrate. Majka je to prijavila policiji, ali onda je počela agonija: kad god bi policija došla da pretraži očevu kuću, od dečaka nije bilo ni traga ni glasa. Do pre neki dan: dečko je uspeo da pošalje sestri SMS da je zatočen u očevoj kući, a sestra je odmah rekla majci, koja je pozvala policiju.

Ovog puta policajci su znali gde da gledaju i lako su otkrili skrivenu prostoriju iza lažnih zidova!

Da sve bude crnje, u toj kući živi još petoro ljudi, koji su svi odreda rekli policajcima da pojma nisu imali da postoji tajna prostorija, a još manje da neko živi u njoj!

"Tokom prvog dolaska u kuću svi ukućani su izjavili da ne znaju da je dečak u kući, pa nismo uspeli da ga lociramo. Međutim, kad smo dobili dobili drugi poziv, žrtva je uspela da uspostaviti telefonski kontakt s majkom, pa je ona odmah dala istražiteljima sve informacije. Žrtva je pronađena iza lažnog zida u kući", izjavio je policijski inspektor Kevin Hjuz.

Dečakov otac i maćeha su uhapšeni, kao i svi ostali ukućani. Optuženi su za otmicu i okrutnost prema detetu.

Dečak je konačno vraćen majci.

http://www.youtube.com/watch?v=1JpIc8SSZKA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja