IZBODEN U KADI: Stilista ubijene misice pronađen mrtav!

Nova smrt

IZBODEN U KADI: Stilista ubijene misice pronađen mrtav!

Planeta -
Ubica mu je vezao ruke i noge, a zatim ga nekoliko puta izbo nožem u vrat

Manje od sedam dana nakon što su pronađena tela Mis Hondurasa Marije Hose Alvarado i njene sestre, otkriveno je i telo njenog stilista koji je izboden na smrt.

Luis Alredo Garsija (41), koga su prijatelji zvali Destini, ubijen je u kupatilu svog apartmana u Sand Beju u Hondurasu. Ubica mu je vezao ruke i noge, a zatim ga nekoliko puta izbo nožem u vrat.

Stilista Garsija ubijen je svega nekoliko dana nakon što je dečko mis Hondurasa priznao da je ubio 19-godišnju kraljicu lepote i njenu sestru.

Tela Marije Hose Alvarad, koja je u decembru trebalo da se takmiči za titulu Mis sveta u Londonu, i njene sestre, 23-godišnje Sofije, pronađena su zakopana uz reku u blizini mesta Santa Barbara 19. novembra.

Šef policije Ramon Sabillion kazao je za Associated Press da je Marijin dečko, Plutarko Ruiz, priznao ubistvo dve devojke. Upucao ih je iz vatrenog oružja, a policiju je odveo na mesto gde je zakopao tela.

Motiv ubistva navodno je ljubomora. Ruiz je najpre upucao devojku Sofiju jer je navodno plesala s drugim muškarcem. Nakon žestoke svađe izvadio je pištolj i uperio ga u Sofiju i ispalio nekoliko hitaca, a onda u njenu sestru, Mis Hondurasa, dok je pokušavala da pobegne.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track