(VIDEO) RATNI DOKUMENT NASA: Elita ubija ljude da bi omogućila naseljavanje rase sa planete Nibiru
Foto: Printscreen Yt

Teorija zavere

(VIDEO) RATNI DOKUMENT NASA: Elita ubija ljude da bi omogućila naseljavanje rase sa planete Nibiru

Planeta -
Sama planeta Nibiru izaziva velike potrese dok prolazi kroz Sunčev sistem, ali njeni stanovnici navodno su zainteresovani za naseljavanje na Zemlju i stvaranje nove rase - kiborga

Planete Nibiru i Anunaki kreću se prema planeti Zemlji i mogle bi da izazovu pogubne efekte na njoj, upozorava portal Beforeitsnews.com.

Portal navodi da je Zemlja veoma ranjiva zbog uticaja Planete Iks i drugih koje je okružuju u eliptičnoj orbiti. Taj uticaj izaziva probleme kao što su otvaranje rupa u zemlji, zemljotresi , čak i pomeranje tektonskih ploča i erupcije vulkana. Navodno su zabeležena čudna zbivanja sa jezgrom Zemlje - magma se pomera pod elektro-magnetskim dejstvom i otuda povećana aktivnost vulkana.

Nibiru je u našem Sunčevom sistemu i kreće se retrogradno, što znači da izaziva pomeranje drugih planeta iz njihove ose i čitav haos. Nibiru se ne zadržava, svega nekoliko nedelja ili meseci, a zatim odlazi van našeg dometa. Uskoro će biti vidljiv, pa će se svi uveriti u njegovo postojanje..

"Ratni dokument NASA" je jedan od dokumenata koji izazivaju najveću uznemirenost i najverovatnije je napisan baš zbog dolaska Nibirua. On se može smatrati jednom u nizu obimnih priprema za dolazak Anunakija i Nibiru. Njegov sadržaj je veoma uznemirujući.

Postoje naučni dokazi da se nešto dešava sa rotazijom jezgra Zemlje i naučnici veruju da je geomagnetska zamena polova već započela.

NASA je objavila da se magnetni Severni pol pomera prema Sibiru brzinom od 64 kilometra godišnje, što je neverovatna brzina u odnosu na onu za koju se veruje da se nekad dešavala.

NASA je takođe priznala da je otkrila velike pukotine u magnetosferi naše planeta, četiri puta šire od prečnika same Zemlje, a ustanovili su i da se heliosfera Sunca u poslednjih 10 godina smanjila za šokantnih 25 odsto.

NASA je objavila da njeni stručnjaci rade na nekoj vrsti solarnog štita, ali da su, otkad je taj rad počeo, u blizini Sunca primećeni brojni NLO. Najčešće se čuju upozorenja da se Nibiru bliži, što izaziva kataklizmu na Zemlji.

Prema drugoj alarmantnoj tvrdnji u tom dokumentu, postoje nastojanja, najverovatnije Anunakija (stanovnika Nibirua), da genetskim inženjeringom stvore novu ljudsku rasu koja će imati elemente robota, to jest kiborga.Još jedno alarmantno pitanje jeste stav rase Anunaki - da li oni pokušavaju da spasu Nibiru ili da ga napuste u nadi da će na Zemlji naći nov dom.

To bi lako mogli da im omoguće Iluminati, koji su zainteresovani za eksploataciju zlata, kog, navodno, na Nibiruu ima u izobilju, navodi Beforeitsnews.com.

http://www.youtube.com/watch?v=9Fq37g1ncNw

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track