HRVATSKI PREDSEDNIČKI KANDIDAT KUJUNDŽIĆ: Tita treba u topionicu, on je bio zločinac!
Foto: Printscreen Yt

Intervju

HRVATSKI PREDSEDNIČKI KANDIDAT KUJUNDŽIĆ: Tita treba u topionicu, on je bio zločinac!

Planeta -
Milan Kujundžić je za televiziju N1 izjavio da ne bi posetio Kuću cveća kad bi došao u Beograd

ZAGREB - Kandidat "Hrvatske Zore" na predsedničkim izborima u Hrvatskoj Milan Kujundžić izjavio je da će bista Josipa Broza Tita koja stoji u kancelariji sadašnjeg hrvatskog predsednika završiti "možda u nekoj topionici" ako on postane šef države.

"Danas ne treba bacati metale. Tito je bio zločinac!", rekao je Kujundžić i dodao da ne bi otišao u Kuću cveća prilikom neke posete Beogradu.

Iako je prvo pitanje za Kujundžića bilo vezano za angažman Hrvatske u sukobima u Iraku, on se odmah obrušio na aktuelnog predsednika Josipovića.

"Hrvati su poslednji saznali i da imaju izbore, a neka Hrvati saznaju da sam molio Josipovića, koji je juče s Kolindom (Grabar Kitarović) ukinuo demokratiju kada se nije pojavio na suočavanju, da večeras da svom narodu šansu da vidi ko je ko, i da se vrati u studio, ali nije hteo", komentarisao je Kujundžić. Takođe je optužio Josipovića da je "ukrao" njegov program, jer on ima "Novu Hrvatsku", a Josipović "Drugu Republiku". Zatim se obrušio i na drugu rivalku, Kolindu Grabar Kitarović:

"Ne razumem šta pokušava Kolinda, mislim da nema nikakav program i mislim da će joj biti potrebno mnogo vremena da shvati šta muči hrvatski narod i kako rešiti njegove probleme", kazao je Kujundžić.

(Jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track