BRUTALAN NAPAD: Muž splitske misice čekićem i kiselinom unakazio švalerkinog bivšeg
Foto: Printskrin

Starva u Italiji

BRUTALAN NAPAD: Muž splitske misice čekićem i kiselinom unakazio švalerkinog bivšeg

Planeta -
Goranin muž je Pietra Barbinija (22), bivšeg dečka svoje ljubavnice Martine, izudarao čekićem, a potom ga je Martina polila sonom kiselinom

Aleksander Botčer, muž splitske misice, i Martina Levata, njegova ljubavnica, uhapšeni su zbog napada na Pietra Barbinija ( 22 ), koji je hospitalizovan .Bivša splitska manekenka s italijanskom adresom Gorana Botčer Bulog (31) , koja se posvetila porodici i ekstremnom kajakaštvu, udata je već 7 godina za Aleksandera Botčera (30), nemačkog brokera, s njim ima i dete, od italjanske policije saznala je da je suprug vara i da je zbog ljubavnice Martine Levata (23), studentkinje marketinga, uhapšen.

Goranin muž je Pietra Barbinija (22), bivšeg dečka svoje ljubavnice Martine, izudarao čekićem, a potom ga je Martina polila sonom kiselinom. S teškim opekotinama lica i ruku te uništenih očiju Barbina je završio u bolnici, a Splićankin muž i njena suparnica su privedeni.

Bilo je to 28. decembra prošle godine, kada se Pietro u Milano vratio iz Bostona, gde studira ekonomiju. On je SMS- om Martini čestitao Božić. Ta poruka je bila okidač da dvoje ljubavnika napadnu studenta. Pod izgovorom da ima poklon za njega, Martina ga je namamila u predvorje zgrade, gde su ga pretukli čekićem po glavi. Dok se presavijao od boli na tlu ona ga je gotovo dokrajčila kiselinom. Stigli su Hitna , policija .- Muž je čekićem pretukao bivšeg dečka svoje ljubavnice? Bila sam uverena da on po cele dane radi. Nisam znala da drugi stan koristi za dvostruki život - rekla je u suzama Splićanka za italijanske medije.A Martinini roditelji za sve optužuju pak Splićankina muža . - Zbog njega je Martina bila na dijeti. Govorio joj je da mora imati manekenski stas kao njegova žena Letos , zbog razdvojenosti od Aleka, Martina je popila tablete za spavanje. Htela je da se ubije. Iz bolnice je izašla obećavši da će ići psihijatru, a opet je otišla Aleksanderu. Sada su oboje u zatvoru i preti joj 12 godina zatvora - tvrde Martinini roditelji .Martina iz zatvora preko advokata poručila da je sve sama napravila i da Alek nije ništa kriv. "Pietro me gnjavio pa sam mu postavila klopku. Samo nisam mislila da ta kiselina može toliko naškoditi", rekla je Martina dok se Botčer brani ćutanjem.

Foto:  ilgiornale.it
Foto: ilgiornale.it

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track