(VIDEO) ZABEZEKNUTI STOPER: O ovoj vožnji pričaće ceo život!

To se ne viđa svaki dan

(VIDEO) ZABEZEKNUTI STOPER: O ovoj vožnji pričaće ceo život!

Planeta -
Nije odmah prepoznao putnike automobila koji su mu konačno stali i povezli ga, mada mu se „žena učinila veoma poznatom“. „Kada sam ušao u kola, rekao sam sebi: 'Ova žena mi je odnekud poznata'“, rekao je mladić

Osoba koja je Heraldu Akosti ponudila prevoz u svojim kolima rekla je da može da ga dobaci samo do predsedničke palate, a mladi autostoper je uskoro shvatio i zašto...za volanom je bio urugvajski predsednik Hose Muhika lično

To je bar ono što je Akosta ispričao dnevnom listu Observatore, navodeći da mu je Muhika stao 5. januara dok je stopirao i povezao ga.

On je rekao da je na desetine automobila prošlo pored njega dok stajao sa podignutim palcem na auto-putu na jugozapadu Urugvaja.

Nije odmah prepoznao putnike automobila koji su mu konačno stali i povezli ga, mada mu se „žena učinila veoma poznatom“.

„Kada sam ušao u kola, rekao sam sebi: 'Ova žena mi je odnekud poznata'“, rekao je mladić aludirajući na Muhikinu suprugu, Lusiju Topolanski.

Nakon izvesnog vremena, shvatio je ko su mu saputnici.„Nisam mogao da verujem da me predsednik vozi!“, izjavio je za Observatore Akosta, koji je svoju avanturu podelio na Fejsbuku gde je postavio nekoliko fotografija muškarca i žene koji veoma liče na urugvajski predsednički par.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track