OTIĆI ĆE U SMRT SITA I PRESITA: Evo šta je naručila osuđenica na smrt u Džordžiji
Foto: Murderpedia

Obrok da umreš

OTIĆI ĆE U SMRT SITA I PRESITA: Evo šta je naručila osuđenica na smrt u Džordžiji

Planeta -
Pre smrtonosne injekcije Keli Rene Gisendejner dobiće dupli burger king, dupli pomfrit, ogromnu salatu od 7 sastojaka i još mnogo toga

DŽEKSON - Keli Rene Gisendejner (46), jedina osuđenica na smrt u američkoj saveznoj državi Džordžiji, biće pogubljena smrtonosnom injekcijom u sredu, 25. februara, a za poslednji obrok naručila je ogroman obrok koji bi zasitio troje ljudi.

Post by Daily Mail.

Gisendejnerova želi da u smrt ode sita do guše, pa je naručila: proju sa kiselim mlekom, dva burger kinga sa sirom, dva velika pomfrita, kokice, salatu s jajima, paradajzom, paprikom, lukom, šargarepom, sirom i prelivom od pavlake, sladoled od vanile, dva pakovanja čokoladnih kuglica i limunadu. To će joj biti servirano neposredno pre nego što je odvedu u komoru za izvršavanje smrtne kazne.

Inače je Gisendejnerova osuđena zato što je 1997. ubila svoj supruga Daglasa. Zapravo, nije ga ubila lično, nego je svog tadašnjeg ljubavnika nagovorila da joj ubije muža. Godinu dana kasnije proglašena je krivom i osuđena na smrt. Biće jedina žena pogubljena u Džordžiji u poslednjih 70 godina.

(Dejli mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track