ŠTA LI TA IMA U GLAVI: Slagala da je u avionu bomba da joj momak ne otputuje bez nje!
Foto: Printscreen Yt

Lepo da zanemiš...

ŠTA LI TA IMA U GLAVI: Slagala da je u avionu bomba da joj momak ne otputuje bez nje!

Planeta -
I ne, nije reč o tinejdžerskoj gluposti - žena koja je izazvala pakao na aerodromu u Sarajevu ima čitave 32 godine!

SARAJEVO - Prava drama odvijala se u petak uveče na Aerodromu Sarajevo pošto je s nepoznatog broja stigla dojava da je u avionu "Turkiš erlajnza" koji se spremao da se vrati za Istanbul nalazi bomba.

Na aerodromu je počeo pravi pakao od proveravanja, specijalaca, izbezumljenih putnika i službenika. Užas je trajao satima, a bili su obustavljeni i svi letovi sa Međunarodnog aerodroma Sarajevo. Istovremeno, pripadnici SIPA i OSA frenetično su pokušavali da otkriju odakle je stigao telefonski poziv.

Sutradan je uhapšena izvesna S. V, stara 32 godine, za koju se veruje da je počinila krivično delo ugrožavanja bezbednosti.

Kako saznaje TV1, evo šta se dogodilo: S.V. je trebalo da to veče otputuje s momkom za Tursku tim avionom. Međutim, bila je sprečena da putuje, a njen momak nije hteo da odustane, pa je odlučio da odleti sam.

Besna, rešila je da mu bar zagorča život. Telefonirala je na aerodrom i kazala da će se u avionu, koji leti iz Istanbula za Sarajevo, uskoro dogoditi velika “havarija“ i izazvala pravo opsadno stanje i ozbiljan zastoj na aerodromu.

(Radiosarajevo.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track