(VIDEO) PUTINE, JAVI SE: 2 dana ga nema, a svet već digao paniku!
Foto: Printscreen Twitter

Zar im toliko nedostaje?

(VIDEO) PUTINE, JAVI SE: 2 dana ga nema, a svet već digao paniku!

Planeta -
Baš danas predsednik Rusije je primio predsednika Vrhovnog suda, eto i fotografije...

MOSKVA - Zapadni mediji dižu prašinu tvrdeći da se nešto strašno ili makar ćudno dešava s predsednikom Rusije Vladimirom Putinom jer se od 5. marta navodno nije pojavljivao u javnosti, ali upravo sada po Tviteru je počela da kruži vest s fotografijom da se u svojoj rezidenciji Novo-Ogarjovo kraj Moskve sastao sa predsednikom Vrhovnog suda Vjačeslavom Lebedjevim.

Kad to kažu i Novosti Ukrajine...

Već godinama s vremena na vreme razni svetski propagandni centri puštaju priče o tome da je Putin teško oboleo od raka, da pati od psihičkih poremećaja, da ima Aspergerov sindrom i tako dalje.

Sada je nove spekulacije pokrenulo to što je u sredu otkazao put u Kazahstan i odmah su počele da kolaju priče da je bolestan, da nije danima viđen u javnosti, da Kremlj objavljuje reciklirane vesti...

Putinov portparol Dmitrij Peskov juče je demantovao da je Putin bolestan i dodao da mu je stisak ruke još dovoljno jak da vam slomi šaku.

Evo gde su Vladimira Putina našli fotografi poslednjih dana:

http://www.youtube.com/watch?v=gkBVwq8Xw64

- 11. marta primio je Aleksandra Kudalajnina, guvernera Karelije (region koji je delom u sastavu Rusije, a delom u sastavu Finske). Postoji i Asošiejted presova fotografija, ali još bolji dokaz je televizijski snimak Raše tudej.

- 10. marta Asošejted pres objavio je fotografiju s objašnjenjem "ruski predsednik Vladimir Putin sluša tokom sastanka u Kremlju, Moskva, Rusija. Biće da je Putin tog dana bio na poslu u Kremlju, gde je slušao na sastanku.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

- 8. marta se fotografisao u stilu "blažen među ženama", što nije čudno s obzirom na to da se tog dana slavio Međunarodni dan žena. Oko njega su žene odlikovane medaljom zlatne zvezde, simbolom najvišeg počasnog zvanja - Heroja Ruske Federacije.

Fotografija je Rojtersova, baš kao i tvit s tog događaja, uz već izlizano pitanje "kako ruski lider održava bezuslovnu podršku svog naroda?".

Vladimira Putina verovatno ćemo videti na malim ekranima u ponedeljak, kad ga očekuju u Kazahstanu, ako ne i pre. U međuvremenu, očigledno će nedostajati gradu i svetu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja