Najnovije vesti

ORGIJALA U SEDIŠTU STRANKE: Engleska političarka i baka zvezda sado-mazo pornića!
Foto: Printscreen Yt

Liberalno

ORGIJALA U SEDIŠTU STRANKE: Engleska političarka i baka zvezda sado-mazo pornića!

Planeta
Mišel Gent (50), majka i baka, režirala je i "glumila" u nastranim pornićima s bičevima, lancima, mačevima i dominama, koje je prodavala na internetu

EŠFILD - Jedna od vodećih aktivista izborne kampanje britanskih Liberalnih demokrata privatno je radila kao sado-mazo domina i snimala je sado-mazo porno filmove u sedištu stranke u svojoj izbornoj jedinici.

 

Mišel Gent (50), majka i baka, režirala je i "glumila" u nastranim pornićima s bičevima, lancima, mačevima i dominama, koje je prodavala na internetu.

 

U nekim filmovima žene su bile vezane kožnim kaiševima, a u drugim bile su natopljene lažnom krvlju.

 

Neimenovani izvor rekao je za Sandej miror da su glumcima na audicijama govorili da se "pripreme za sve".

 

Mišel Gent (Foto: Printscreen Facebook)
Mišel Gent (Foto: Printscreen Facebook)

"Terali su ljude da budu sve ekstremniji. Mišel se ponašala kao sudija u "X faktoru", rekao je izvor koji je pobegao s audicije kad je video šta se tamo traži.

 

"Devojke su pokazivale grudi, pravile se da se samozadovoljavaju, vrištile, glumile orgazme i ljubile se međusobno u nadi da će biti odabrane za glavnu ulogu", dodao je on.

 

U nekim filmovima žene su bile vezane kožnim kaiševima, a u drugim bile su natopljene lažnom krvlju.

 

Naravno, Gentova brani svoj film "Hronike egzorcise" i tvrdi da je htela da prikaže "demonsku posednutost".

 

"To je film s mnogo dubine. Moguće je da dublje sagledate značenje koje ima. Isprobajte ga, zabavite se s njim. Možda ćete morati da ga odgledate nekoliko puta da vidite sve, ali ja mislim da su takve stvari fascinantne. Mislim da je veoma pametno urađen", tvrdi ona.

 

Gentova je bila član lokalnog veća u Notinghemširu od 2009-2013, kada je izgubila izbore. Za snimanje pornića koristila je kancelarije stranke u Ešfildu.

 

Portparol Liberalnih demokrata izjavio je da ni stranka ni vlasnik kuće u kojoj su kancelarije stranke nisu bili upoznati s onim što je Gentova radila posle posla.

 

(Sandej miror/Dejli miror/Dejli mejl)

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...