(VIDEO) ČISTO ZLO: Pastor i žena umorili dete (2) glađu da bi ga ritualno uskrsnuli
Foto: Printscreen

Stravično

(VIDEO) ČISTO ZLO: Pastor i žena umorili dete (2) glađu da bi ga ritualno uskrsnuli

Planeta -
Svedoci su ispričali policiji da bračni par Mezu, koji vodi svoju crkvu, nije dečaku dao da jede 25 dana jer je "posednut", a kad je umro, napravili su odvratan spektaktl oživljavanja

OSTIN - Teksaška policija uhapsila je Araseli Mezu, koja sa suprugom Danijelom vodi crkvu u Balč Springsu u Teksasu, zato što je pokušala da "uskrsne" dečaka (2) za kog se sumnja da je izgladnjen na smrt.

Bizarni ritual "oživljavanja" izveden je pre mesec dana i snimljen je. Da sve bude crnje, policija veruje da je dete prvo umoreno glađu - 25 dana mu nisu dali da jede zato što su tvrdili da ga je zaposednuo demon!

Bračni par Mezu ima svoju crkvu. U svojoj kući okupljaju istomišljenike, drže službe, a često dovode decu koja lutaju ulicama Meksika.

Par je 22. marta pokušao da oživi dete staro dve godine. Policija je došla u inspekciju 26. marta i tada su im svedoci rekli kako dječak nije jeo 25 dana. Rekli su i da su Meza i supruga tvrdili da je dečak posednut. Pošto ni detetova smrt nije bila prijavljena, policija je uhapsila Araseli u ponedeljak.

Neki američki mediji pišu da je dete umoreno glađu, drugi da je poginulo tako što je palo sa stolice. Istinju će utvrditi istraga, ali uznemiravajući snimak "usrsavanja" dostupan je svima jer ga je objavio NBCDFW.com.

(Dejli mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track