U SMRT ZBOG SREĆNE LJUBAVI: Majka troje otišla kod ljubavnika u Indiju i umrla posle nedelju dana
Foto: Printscreen Yt

Šokantno

U SMRT ZBOG SREĆNE LJUBAVI: Majka troje otišla kod ljubavnika u Indiju i umrla posle nedelju dana

Planeta -
Anđela (45), medicinska sestra iz Engleske, i Džaspal (3), sik iz Indije, tek su se upoznali kad im se sudbina isprečila

LONDON - Škotkinja Anđela Slin (45) iz Krua u Češiru, udata majka troje, otputovala je u Indiju da se vidi sa ljubavnikom Džaspalom Singom (30), ali tamošnja klima nije joj prijala i umrla je ovog meseca od upale pluća.

Anđela, medicinska sestra, i Džaspal, sik iz Ludijane u indijsko Pandžabu, upoznali su se na Fejsbuku 2014. i zaljubili se. To što je ona udata nije im smetalo da javno izražavaju svoju ljubav. Krajem prošle godine objavili su da su u vezi.

Tu negde je i Anđelin brak zapao u gadnu krizu i njen suprug se navodno iselio iz porodične kuće. Nedugo zatim pokrenuta je brakorazvodna parnica. Međutim, muž uopšte nije znao da ima rivala.

Foto: Printscreen YouTube

Anđela je ispričala svojoj deci, koja imaju od 15 do 24 godine, ispričala da ima novu ljubav i da će otputovati kod njega da se upoznaju, ali mužu nije ni reč rekla. Na aerodrom u Amricaru stigla je 4. maja.

"Bio sam veoma uzbuđen što je vidim", ispričao je Džaspal. "Izgledala je anđeoski lepo. Bio sam presrećan što je vidim, ali nismo se grlili, ljubili ili nešto slično", kaže strogo vaspitan mladi čovek.

Foto: Printscreen YouTube
Foto: Printscreen YouTube

Zaljubljeni par je nedelju dana obilazio turističke atrakcije, a njegova porodica ju je dobro prihvatila. Još je bilo rano za ozbiljne planove, ali Džaspal kaže da je sve išlo u tom pravcu. Međutim, 11. maja Anđelu je počela da trese groznica. Odmah je primljena u bolnicu, ali ubrzo su joj otkazali organi i preminula je 17. maja. U izveštaju lekara novodi se da je imala akutnu pneumoniju, koja je izazvala paralizu disajnih organa.

Javno su razmenjivali izraze ljubavi (Foto: Printscreen YouTube)
Javno su razmenjivali izraze ljubavi (Foto: Printscreen YouTube)

"Mada smo mnogo puta jedno drugom rekli 'volim te', prosto smo uživali u tome što smo zajedno. Nisam mogao da verujem kad su mi lekari rekli da je umrla. Zemlja se zaljuljala pod mojim nogama", ispoveda se on. Sad je morao da saopšti njenoj deci šta se dogodilo, a porodica u Engleskoj ostala je u šoku.

"!Ne znam kako je tako zdrava žena mogla da se toliko razboli. Mislila je da je našla ljubav svog života, a dogodila joj se takva tragedija", vrti glavom njena svekrva Dorin Slin.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track