KOMŠINICA IZ PAKLA: Brtitanka ide na robiju zbog preglasnog seksa i psovanja
Foto: Thinkstock/Ilustracija

Iz šume izašla

KOMŠINICA IZ PAKLA: Brtitanka ide na robiju zbog preglasnog seksa i psovanja

Planeta -
Džema Vejl je toliko bahata i nevaspitana da joj je sud propisao kako da se ponaša u stanu, a ona je sve naredbe prekršila

LONDON - Džema Vejl (23), majka dvoje iz britanskog grada Birmingema, osuđena je na dve nedelje zatvora zbog toga što je prekršila sudsku naredbu da ne sme da urla i vrišti tokom polnog odnosa.

"Džema je vrištala i urlala dok se seksala, sve nas je probudila. To je trajalo 10 minuta", požalio se jedan komšija na bahanalije koje su se desile u pet ujutro 29. januara. Pošto Džema živi u državnom stanu, komšija je prijavio slućaj gradskoj skupštini Birmingema, a ovi su prosledili sve sudu.

Osim preglasnog seksa, Džemi je zabranjeno i da se glasno svađa, psuje komšije, treska vratima, pravi buku, pušta preglasnu muziku... Što je najgore, ona ima dvoje sitne dece, dečaka i devojčicu, koja su prinuđena da žive u takvim uslovima.

Međutim, Džema nije dugo izdržala i komšijama je prekipelo.

"Nismo više mogli da to podnesemo. Ona pravi žurke do pet ujutro, pa ceo dan spava. Ne samo da sam je ja čuo kako se seksa, nego i moja deca. Pojačavao sam im televizor. U jednom trenutku ulazna vrata njenog stana šutirao je čovek, a njegov brat je bežao kroz prozor na zadnjoj strani", objašnjava jedan komšija.

"Još ima malog dečaka i devojčicu... Ona je pravi komšija iz pakla. Ne želim da je vidim ikad više", završava on.

Sve je ponovno završilo na sudu i sudija Ema Keli zaključila je da je naredba definitivno prekršena i to u najmanje dva navrata, zbog čega je Džema zapravo osuđena na dve zatvorske kazne, ali izdržavaće ih istovremeno.

Džema nije bila prisutna, ali sudija je rekla da "nije pokazala nikakve znake kajanja zbog svog ponašanja".

(Daily mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track