ANKETA: Amerikanci podržavaju nuklearni napad na Rusiju!!!
Foto: Printscreen / YouTube

Nije smešno

ANKETA: Amerikanci podržavaju nuklearni napad na Rusiju!!!

Planeta -
Medijiski analitičar Mark Dajs napravio je mali eksperiment koji je pokazao da prosečni Amerikanci bez razmišljanja podržavaju preventivni nuklearni udar na Rusiju

Američki aktivista i medijiski analitičar Mark Dajs nedavno je napravio mali eksperiment. On je tražio od posetilaca plaže u San Dijegu, Kalifornija, da potpišu peticiju podrške navodnom planu predsednika Obame da pokrene preventivni nuklearni napad na Rusiju, što bi navodno pomoglo Sjedinjenim američkim državama da ostanu vodeća svetska supersila .

Iako njegovi argumenti kojima je ubeđivao ljude da daju svoj potpis, a i sama peticija, zvuče potpuno besmisleno, rezultati su bili zabrinjavajući. Naime, građani San Dijega sa kojima je Dajs razgovarao su bez mnogo razmišljanja davali svoj potpis.

Mark Dajs je inače, američki autor , politički aktivista i "teoretičar zavere" koji živi u San Dijegu, u Kaliforniji, koji tvrdi da Novi svetski poredak i tajna društva, kao što su Iluminati , Bilderberg grupa, Skull and Bones i Bohemian Grove, direktno utiču na ljudske sudbine i globalnu politiku, posebno u Sjedinjenim državama. Među knjigama koje je objavio su i Manifest otpora ( 2005 ), koji je objavio pod imenom Džon Koner .

Video snimak ove ankete možete pogledati u nastavku teksta.

http://www.youtube.com/watch?v=CNr5czZKEdk

(Hang the bankers)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track