ŽENA GA UNAKAZILA: Ostao bez pola kuće pošto je supruga prodala svoj deo
Foto: Daily Mail

Brazil

ŽENA GA UNAKAZILA: Ostao bez pola kuće pošto je supruga prodala svoj deo

Planeta -
Luis Geraldo dos Santos (52) iz Rio de Žaneira ostao je bez pola kuće zbog gradnje Olimpijskog parka u Riju kada je srušen deo koji je njegova bivša supruga prodala

Jedan Brazilac živi bukvalno u pola kuće otkada su službe gradske vlasti sa buldožerom srušile deo kuće koji je njegova bivša supruga prodala, kako bi ustupila zemljište za pravljene Olimpijskog parka u Riju.

Luis Geraldo dos Santos (52) jedan je od nekoliko stotina stanovnika Vile Autodormo, naselja koje se nalazi na rubu Olimpijskog parka koji se gradi za Olimpijske igre u Rio de Janeiru sledeće godine.

Mnoge kuće označene su za rušenje kako bi se gradio Park. Dok su neki prihvatili novčanu kompenzaciju, drugi neće ni da čuju da se njihova kuća ruši i da se sele na drugu lokaciju.

Onima koji su pristali na kompenzaciju, kuća je srušena isti dan, ali otac troje dece Luis nije ni slutio da će njegova bivša žena prihvatiti ponudu vlasti. Iako su bili rastavljeni deset godina, Luis je i dalje živio sa Edilezom.

FOTO: Mail online/Alex Ribero
FOTO: Mail online/Alex Ribero

Ostao bez pola kuće nakon što je njegova bivša žena prodala svoj deo

– Pošao sam kući s posla znajući da će se moja bivša žena odseliti. Pomislio sam, fantastično, sad ću imati celu kuću samo za sebe. Ali kad sam stigao, video sam da su srušili deo kuće, nisam mogao da verujem u to što vidim. Ostalo je bukvalno pola kuće. Čak su dnevna soba i trpezarija, gde smo jeli svi zajedno, prerezani na pola – ispričao je Luis, te dodao:

– Mislim da je sve otišlo predaleko. Kao da mi nije bilo dovoljno što sam živeo s bivšom u proteklih deset godina. I sad kad je konačno otišla, ne mogu da je se sećam po lijepom. Čak se nisam ni istuširao 15 dana jer su mi presekli vodovodne cevi.

Iako se radovao Olimpijskim igrama, Luis kaže da ga pomisao da je izgubio dom zbog njih samo razbesni. Svestan je da će morati prodati svoj deo kuće.

– To nije fer, ali šta da radim. Postoji jedno pravilo za bogate, drugo za siromašne. Olimpijske igre, puno vam hvala – poručio je ogorčeni Luis.

(Daily mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja