UHAPŠENE NAPADAČICE NA KAZANOVU: Devojke u štiklama poznatog pravnika opljačkale i slomile mu ruku

U štiklama u razbojništvo

UHAPŠENE NAPADAČICE NA KAZANOVU: Devojke u štiklama poznatog pravnika opljačkale i slomile mu ruku

Planeta -
Na meti devojaka u dobi od 23 i 22 godine po neslužbenim informacijama našao se zagrebački advokat Željko Martić, kom je mlađa devojka slomila ruku

ZAGREB - Dve naoružane devojke, koje su pre par dana opljačkale 82-godišnjeg penzionisanog zagrebačkog pravnika nakon što ih je pustio u stan u Ilici, zagrebačka policija prijavila je za razbojništvo, a jednu od njih tereti i za teško povređivanje.

Na meti devojaka u dobi od 23 i 22 godine po neslužbenim informacijama našao se zagrebački advokat Željko Martić, kom je mlađa devojka slomila ruku.

Policija sumnja da su devojke, nakon što ih je advokat u ponedeljak u večernjim satima pustio u stan, počinile razbojništvo uz pretnju nožem i vatrenim oružjem, pri čemu su ukrale dokumente, mobilni telefon i oko 20.000 dinara.Devojke, koje su navodno u razbojnički pohod krenule našminkane i u štiklama, završile su u pritvoru.

Po pisanju medija, koji advokata spominju pod nazivom "Zagrebački Kazanova", verojatno je devojke pustio u stan jer ih je poznavao. Mediji pišu da se advokat pre deset godina pohvalio da je spavao s 2.300 žena.

(Jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track