ISIS NAJAVIO KRVAVI PETAK 19. JUNA: Masakr mogao biti sprečen, svi ćutali posle pretnji islamista!
Foto: AP

Krvavi pir najavljivali unapred

ISIS NAJAVIO KRVAVI PETAK 19. JUNA: Masakr mogao biti sprečen, svi ćutali posle pretnji islamista!

Planeta -
Obaveštajni organi u Tunisu obavešteni su da ogranak Islamske države iz Libije planira da izvrši teroristički napad tokom meseca ramazana

TRIPOLI – Teroristička organizacija Islamska država, koja sebe naziva Daiš u etar poslali su saopštenje uz sliku pripadnika ove organizacije sa crnom zastavom, da će u narednom periodu biti izvršeni krvavi napadi u Tunisu i Alžiru.

Visoki bezbednosti krugovi u Alžiru i Tunisu prema pisanju portala Internacionalni glas Libije bili su obavešteni da pripadnici Islamske države planiraju da izvedu napade putničkim avionima na ekonomske i političke ciljeve u Alžiru i Tunisu počev od 19.juna ove godine.

Visoki bezbednosni izvori potvrdili su ovom listu da su obaveštajni organi u Tunisu obavešteni da ogranak Islamske države iz Libije planira da izvrši teroristički napad tokom meseca ramazana u Tunisu i da će bi izvršen napad avionina.

S druge strane sajt “ onlajn činjenice” poziva se na visokoranigranog bezbednjaka da je otkrivena teroristička zavera Islamske države čiji se plan zasnivao na otmici putničkih aviona koji iz Evrope lete prema Tunisu i Alžiru. U okviru tog plana neki pripadnici Islamske države su se preselili u Tunis i Francusku gde čekaju signal da krenu u akciju.

(EPK)

http://www.youtube.com/watch?v=skyN4Djf_DM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja