PREŽIVELI NAPAD U TUNISU: Verenik me je zaštitio telom i šapnuo Reci deci da ih tata voli
Foto: Facebook

Letovanje prekinuo rafal

PREŽIVELI NAPAD U TUNISU: Verenik me je zaštitio telom i šapnuo Reci deci da ih tata voli

Planeta -
Sara je počela da trči pored leševa i povređenih krvavih turista. Uspela je da dođe do hotela, a kada je opasnost prošla, izašla je i provela dva sata zavirujući pod svaki beli čaršaf

Metju Džejms (30) se sunčao sa svojom verenicom Sarom Vilson (26) na plaži kada je odmor prekinuo zastrašujući rafal.

Metju je odmah svojim telom zaštitio Saru i izrešetan sa tri metka uspeo da joj kaže "Volim te. Beži, reci deci da ih tata voli", bilo je sve što je uspeo da kaže.

Sara je počela da trči pored leševa i povređenih krvavih turista. Uspela je da dođe do hotela, a kada je opasnost prošla, izašla je i provela dva sata zavirujući pod svaki beli čaršaf.

Tela su bila svuda oko nje, unezvereni i povređeni turisti išli su uonaokolo tražeći svoje najdraže. Odjednom joj je neko dao telefon i čula je glas svog verenika.

Metju se trenutno nalazi u bolnici, karlična kost mu je smrskana od metka i imao je srčani udar.

Foto: AP
Foto: AP

Islamska dražava u tri koordinirana napada koja su izvedena istog dana na drugi dan muslimanskog praznika Ramazana, čak na tri kontinenta Evropi, Aziji i Africi pokazala je svu brutalnost ove organizacije.

Foto: AP
Foto: AP

Jedan o tri najsmrtonosnija napad izveden je u Tunisu u popularnom odmaralištu Sus, gde su dvojica naoružanih napadača iz automatskog oružja ubili 28 osoba uglavnom stranih turista Britanaca i Nemaca. U akciji bezbednosnih snaga jedan od napadača je ubijen.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track