BLAGO NJEMU: Hrvat dobio najbolji posao na svetu, plaćen da gleda u travu!
Foto: Fejsbuk

I to postoji

BLAGO NJEMU: Hrvat dobio najbolji posao na svetu, plaćen da gleda u travu!

Planeta -
Potpisivanjem ugovora u Zagrebu počeo je rad travopazitelja – posla koji su mnogi proglasili trenutno najboljim u Hrvatskoj. Privlačna plata od skoro 1.000 evra za dve nedelje boravka na svežem vazduhu privukla je mnogo interesovanja

Zoran Stanko iz Ivanca za platu od gotovo hiljadu evra dve nedelje će 'čuvati' robotsku kosilicu dok ona sama kosi travu. Zoran, inače pasionirani alpinista, pobedio je konkurenciju zahvaljujući izvrsnom poznavanju tehnologije robotske kosilice, ali i svom nenametljivom šarmu.Potpisivanjem ugovora u Zagrebu počeo je rad travopazitelja – posla koji su mnogi proglasili trenutno najboljim u Hrvatskoj. Privlačna plata od skoro 1.000 evra za dve nedelje boravka na svežem vazduhu privukla je mnogo interesovanja čak i u regiji, ali za čuvanje robotske kosilice mogao je da bude izabran samo jedan, i to od njih stotine.

Nakon gotovo 2 mjeseca potrage, među nekoliko stotina prijava odabrali smo našeg Travopazitelja! #najboljiposao u...

Posted by Husqvarna on Monday, June 29, 2015

Po struci diplomirani politikolog i specijalista za spoljnu politiku i diplomatiju, Zoran Stanko je pasionirani alpinista iz Ivanca u Hrvatskom Zagorju. Uprkos ozbiljnim kvalifikacijama i velikom znanju, Zoran je pokazao da ima i puno smisla za humor, što mu je pomoglo da dobije posao.'Odmalena sam naučen da se prema dvorištima, travnjacima i voćnjacima treba odnositi s velikom pažnjom i brigom. Mrzim sušu, a volim kišu - mrzim krtice, a volim gliste. Prva igračka mi je bila kosilica. Smatram da bi gledanje trave kako raste trebalo da postane olimpijska disciplina', s osmehom je poručio srećni travopazitelj Zoran Stanko.Gledanje trave kako raste zaista je deo najboljeg posla u Hrvatskoj, jer travopazitelj nije osoba koja kosi travu, već to radi Husqvarna robotska kosilica. Travopazitelj će samo biti u blizini, posmatrati kako kosilica radi i na društvenim mrežama i kroz interakciju s ljudima promovisati proizvod.

(Dnevnik.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track