ELITNA PROSTITUCIJA NA JADRANU: Evo kako političarima sređujem devojke, gledao sam razne gadosti
Foto: Profimedija

Imaju razne zahteve

ELITNA PROSTITUCIJA NA JADRANU: Evo kako političarima sređujem devojke, gledao sam razne gadosti

Planeta -
Često se bavim ilegalnim aktivnostima, nagledam se svakakvih perverzija i gadosti. Ne mogu reći da sam malo puta imao moralne dileme oko želja i molbi gostiju sa kojima sam se susretao, započinje svoju priču mladićkoji je umešan u elitnu prostituciju

Jedan mladić Iz Hrvatske ispričao je detalje o elitnoj prostituciju u koju je i sam umešan. Kako kaže, političari su česti gosti, a sve je veoma diskretno.

"Budite uvereni da svaki vratar dosta svog radnog vremena provede u potrazi sa suknjama. Hoteli i seks jednostavno idu ruku pod ruku. Osim sa makroima, dakle, dobre odnose negujem i sa taksistima, vlasnicima limuzina, turističkih i čarter agencije, ali i dilerima, doktorima, striperima. Nikad ne znam ko će biti ključan za rešavanje neke velike scene u koju ću biti upleten.

Često se bavim ilegalnim aktivnostima, nagledam se svakakvih perverzija i gadosti. Ne mogu reći da sam malo puta imao moralne dileme oko želja i molbi gostiju sa kojima sam se susretao.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Na primer, jedan gost dolazi nekoliko puta godišnje. Jednom sa porodicom, drugi put sam. Traži žensko društvo. Tačno znam kako izgleda njegova supruga, sećam se bledo i njegove dece, a sada me taj isti čovek traži da mu nađem devojku na jednu noć. Ispočetka sam te stvari radio zaista s gnušanjem, ali sam shvatio da to ne mogu promeniti, a ni izbeći. Uostalom, ko sam ja da im sudim?

U takvim situacijama lično nikada nisam direktno uključen. Nazovem "pimpa" ili nekoga ko to organizuje i s njim se dogovorim u šiframa, tražim primer "vožnju" ili "bogati koktel". Znam okvirno i cene, oko 200 do 300 evra na sat, zavisi koji je deo sezone i kakva je ponuda. Ali trudim se da bude što je moguće više van detalja", priča mladić za zagrebački Jutarnji list i dodaje.

"Neretko dolaze i političari iz samog državnog vrha. Tada se stvari rešavaju puno suptilnije. Hotelski službenici nisu uključeni ni u kakve pregovore i dogovore, ali nam je svejedno svima jasno što se događa.

U situacijama kada se od mene traži izvođenje nekakvih ilegalnih poslova ili barem upletenost u iste, naučio sam da treba znati proceniti čoveka. Ako je gost sumnjiv ili se zna da je pre bio nasilan, da voli da radi ekscese, onda definitivno ne pristajem na takve dogovore.

Vrlo je moguće da se dogodi scena i onda ću sam morati gasiti požar. A svašta se tu zna desiti, po hotelskim sobama ima i tuča i svađa, ubistava i porodičnih obračuna. A i te naše "posebne" gošće znaju biti svakakve. Jednom je jedna prostitutka pokrala gosta, izleteli su iz sobe goli i zadihani trčali po hodnicima.

Ceo hotel je shvatio o čemu se tu radilo. A to baš i nisu primerene situacije za hotel s pet zvezdica".

(Jutarnjilist.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track