LEPOTA NA STRUJU: Margaret Tačer koristila električne kupke da bi izgledala mlado
Foto: Profimedia

Imala isceliteljku

LEPOTA NA STRUJU: Margaret Tačer koristila električne kupke da bi izgledala mlado

Planeta -
Novi memoari o životu čuvene konzervativne britanske premijerke otkrivaju zanimljive detalje o njenom privatnom životu

Novi memoari o životu dugogodišnje britanske premijerke, Margaret Tačer, otkrivaju da je "Čelična ledi" koristila 600 funti vredne "električne" kupke kako bi zadržala mladalački izgled. Otkriveno je da je imala običaj da posećuje indijsku isceliteljku koja bi kroz vodu pustila 0.3 ampera struje. Verovalo se da žene mogu sačuvati svoj mladoliki izgled ovim bizarnim tretmanom, koji je političarka prvobitno otkrila u časopisu 'Vanity Fair' 1989. godine.

Sa porodicom, Foto: Beta
Sa porodicom, Foto: Beta

Navodno je Tačerova verovala da kupke, koje nisu bile nimalo jeftine, zajedno sa tretmanima blatom i uljem, "pune" nervni sistem i otpuštaju bilo kakvu "blokiranu" energiju.

Novinarka Gejl Šihi, koja je pisala o premijerki 1989. godine, a uskoro objavljuje i svoje memoare, navodno je pokušavala da shvati kako 60-godišnja žena može izgledati 20 godina mlađe. Objavljivanje tajni lepote premijerke uzrokovalo je isprva veliku raspravu širom države. U to vreme, njen portparol je izjavio: "Nećemo ništa reći o celoj situaciji, jer se radi o privatnoj stvari. To je sve". Premijerka je dobila komentare od kolega konzervativaca da ako zaista koristi ove tretmane - oni očito deluju, jer je ona izgledala sjajno.

Objavljeni su i neki detalji i o Indijki koja je navodno sprovodila tretman, a iako je prošlo skoro 25 godina otkad je Margaret Tačer vodila britansku Vladu, izgleda da su ovakve informacije mnogima i dalje zanimljive, piše Dejli Mejl.

(Dejli Mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track