FENSI PREMIJER MAKEDONIJE: Dok mu zemlja gori, Gruevski šeta naočare od 60.000 dolara
Foto: Printscreen Twitter, Nalog Muhamed Zekiri

A i da ima, odakle mu?

FENSI PREMIJER MAKEDONIJE: Dok mu zemlja gori, Gruevski šeta naočare od 60.000 dolara

Planeta -
Iz premijerove kancelarije demantuju priču o skupocenim naočarama i kažu da je "netačna i obmanjujuća"

SKOPLJE - Društvene mreže i makedonski portali bruje zbog luksuznih naočara za sunce koje je na odmoru u Izraelu prošetao makedonski premijer Nikola Gruevski.

Gruevski se s porodicom odmara u Tel Avivu, a snimljen je s naočarama za koje neki tvrde da su optočene dijamantima i da koštaju oko 60.000 dolara.

Društvene mreže su eksplodirale od komentara.

Iz premijerove kancelarije demantuju priču o skupocenim naočarama i kažu da je "netačna i obmanjujuća". U saopštenju se dodaje da niti su dijamantske niti su luksuzne, nego obične naočare koje mogu da se kupe u bio kojoj optičkoj radnji u Skoplju.

Međutim, zagriženi kažu da se na naočarama Gruevskog lepo vidi logo "majbah" (Maybach) i dozvoljavaju da je pitanje da li on nosi original ili kopiju.

Podsećanja radi, Makedonija je žestoko potresena dvama krizama: prva zbog napada albanskih terorista u Kumanovu, druga zbog afere s nezakonitim prisluškivanjem, koja je izazvala višednevne masovne demonstracije i neviđenu društvenu krizu, zbog koje je Gruevski morao da pristane da podnese ostavku pre zakazanih prevremenih izbora u aprilu 2016.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track