Ovo su prostitutke Obaminih bodigarda
Foto: KURIR

Imaju ukusa

Ovo su prostitutke Obaminih bodigarda

Planeta -
Na internetu su osvanule fotografije prostitutki kojim su se "osladili" telohranitelji Baraka Obame u Kolumbiji
1 / 4

Obamini bodigardi imaju ukusa! Na internetu su osvanule fotografije prostitutki kojim su se "osladili" telohranitelji Baraka Obame u Kolumbiji! Naime, prostitutka (24) zahvaljujući kojoj je otkriveno neprimereno ponašanje 11 američkih tajnih agenata u Kolumbiji, pred dolazak predsednika Baraka Obame na samit u tu zemlju, progovorila je o skandalu pet dana nakon što se incident dogodio.

Neimenovana devojka ispričala je medijima da je, umesto ugovorenih 800 dolara, jedan od agenata ponudio samo 30. Nakon što je zbog toga napravila incident u hotelu u Kartagini, priča je završila u medijima.Njujork dejli njuz objavio je fotografije prijateljica noći koje su se "družile" sa Obaminim bodogardima. Jedna od devojaka je ispričala da su nju i njene koleginice agenti upoznali u klubu „Plej klab".

- Sada se plašim za svoj život. Nisam znala da su sa Obamom niti ga je iko pominjao. Bojim se da će mi se zbog svega osvetiti - izjavila je prostitutka.Inače, zbog skandala tri agenta su otpuštena, a ostala osmorica su suspendovana do završetka istrage.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track