RODITELJI IZ PAKLA: Prešli 150 km pa shvatili da su ćerkicu (3) ostavili na odmorištu
Foto: Profimedia

Oni pošli na more

RODITELJI IZ PAKLA: Prešli 150 km pa shvatili da su ćerkicu (3) ostavili na odmorištu

Planeta -
Ko zna kad bi videli da im nešto fali da nisu slušali radio-stanicu, koja je emitovala obaveštenje da je ostavljeno dete

PARIZ - Bračni par Francuza vozio je skoro 150 kilometara dok nisu shvatili da su na odmorištu u oblasti Lorion sjur Drom, na "Auto-putu Sunca" zaboravili trogodišnju ćerkicu, a pitanje je da li bi i tada shvatili da im nešto fali da lokalna radio-stanica koju su slušali nije prekinula program da pročita obaveštenje o ostavljenom detetu.

Petočlana porodica je pošla na odmor na francusku rivijeru. Svratili su na odmorište u Lorion sjur Dromu da natoče benzin i krenuli dalje, a roditelji nisu videli da im fali najmlađa ćerkica.

Malenu su našli turisti, kojima je ispričala da je "išla na more", da ima batu i seku i da je videla kako "tata odvozi auto". Ljudi su smesta pozvali policiju, koja je pustila obaveštenje na lokalnim radio-stanicama. Tako su roditelji i shvatili šta su uradili - posle čitavih 45 minuta. Ko zna dokle bi stigli ne primetivši da ćerkice nema da nisu slušali radio.

Dva sata kasnije priča se srećno završila i devojčica je vraćena roditeljima. Ali roditelji su završili u policiji, gde razmišljaju da li da podignu optužnicu.

(Daily Mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track