10 GODINA ROBIJE NEGOVATELJICI IZ PAKLA: Silovala dementne u staračkom domu i sve to snimala!
Foto: Devon&Cornwall Police

Izopačena do srži

10 GODINA ROBIJE NEGOVATELJICI IZ PAKLA: Silovala dementne u staračkom domu i sve to snimala!

Planeta -
Kristin seti

LODNON - Britanka Kristin Seti (25) osuđena je na 10 godina robije zato što je seksualno zlostavljala dementne štićenike staračkog doma o kojima je trebalo da se brine i sve to snimala kamerom.

Setijeva je radila u domu za stare u okrugu Devon i često se prijavljivala za noćne smene. Utvrđeno je da je u to vreme seksualno napastvovala i zlostavljala troje korisnika doma, a video-snimke, koji traju po sedam i po minuta, slala je svom dečku. Na saslušanju u policiji rekla da je to radila jer to njenog dečka seksualno uzbuđuje.

Policija je došla u posed snimka iživljavanja Setijeve nad dve bake i jednim dekom, starim čak 101. Njih troje je posebno pikirala jer su dementni i zbog svog zdravstvenog stanja ne mogu da se sete zlostavljanja i da je prijave.

"Ona je tačno znala kakva je bolest njenih žrtava", rekla je tužiteljka Keli Skrivener.

Katarina Seti (25) osuđena je na 10 godina robije (Foto: Printscreen YouTube)
Katarina Seti (25) osuđena je na 10 godina robije (Foto: Printscreen YouTube)

Snimila je kako tri puta zlostavlja prvu staricu, obolelu od Alchajmerove bolesti, tokom jedne smene. Kad je završila, snimila je i kako joj prstom kruži po usnama i pita: "Kako ti ovo prija?". Sirota starica je počela da se žali, ali Setijeva ju je ućutkala.

Druga starica koju je zlostavljala takođe boluje od Alchajmerove bolesti i ima čak 101 godunu. Treća žrtva je slepi dekica, čija je supruga grcajući slušala u sudnici kako čudovište od negovateljice priča šta mu je radila.

Sve to dešavalo se od januara 2014. do maja 2015. i nikada ne bi bilo otkriveno da Setijeva nije prodala svoj kompjuter iz kog izbrisala sve snimke. Kupac je naišao na fotografije i prijavio sve policiji.

(Daily Mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track