(VIDEO) SVE JE SNIMIO TELEFONOM: Ujak spasao bebu iz smrskanih kola!
Foto: Jutjub

Heroj!

(VIDEO) SVE JE SNIMIO TELEFONOM: Ujak spasao bebu iz smrskanih kola!

Planeta -
"Tvoj ujak Blejk će te izvući odavde", tepao je devojčici, koja prva dva minuta nije davala nikakve znakove života. Tada je malena napokon zaplakala, a hrabri Tajler je pet minuta posle uspeo da dođe do nje

Tajler Blejk Kimbrel (24) iz Alabame spasio je nećaku iz automobila koji je pao u provaliju duboku 30-ak metara. Dramatično izvlačenje zaglavljene 11-mesečne Brelej snimio je kamerom mobilnog telefona.

Mladić je bio suvozač svojoj sestri Destini koja je iznenada izgubila kontrolu nad vozilom i survala se u provaliju. Njih dvoje su se izvukli iz potpuno smrskanog automobila koji je završio na krovu, a devojčica je ostala zavezana u dečijem sedištu. Majka ju je u panici dozivala, ali odgovora nije bilo. Tajler joj je viknuo da pozove hitnu službu i pusti ga da izvuče devojčicu.

"Tvoj ujak Blejk će te izvući odavde", tepao je devojčici, koja prva dva minuta nije davala nikakve znakove života. Tada je malena napokon zaplakala, a hrabri Tajler je pet minuta posle uspeo da dođe do nje.

"Kad sam čuo njen plač to je bilo nešto najlepše na svetu. Brelej volim kao svoje dete, a ova nesreća nas je još više zbližila" , zaključio je Tajler, koga su na društvenim mrežama prozvali herojem.

(Dejli Mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja