(VIDEO) IDETE LI NA FESTIVAL GREHA I RAZVRATA: U Kijevu postavljaju kabine za seks
Foto: Printscreen Yt

"Bele noći"

(VIDEO) IDETE LI NA FESTIVAL GREHA I RAZVRATA: U Kijevu postavljaju kabine za seks

Planeta -
Imaćemo kabine za seks i razne ludosti, to lično garantujem, kaže Roman Turgašev uoči festivala "Bele noći"

KIJEV - U prestonici Ukrajine 4. i 5. septembra održaće se festival "Bele noći", a organizatori kažu da će zapanjiti goste ne samo zadiviće posetioce ne samo zabavnim sadržajima, nego i razvratom, obećavaju organizatori.

"Biće grandiozno, to će biti grad greha i razvrata, kosmičke sreće i ekstaze, sa kabinama za seks i ludostima. To lično garantujem", citira orgaizatora Romana Turgaševa portal Ukraina.ru.

Телеканал "Звезда"

В Киеве поставят «кабинки для секса»

21 августа 2015, 12:15

Фестиваль «Белые ночи», который пройдет в столице Украины 4-5 сентября, должен, по словам организаторов, поразить посетителей не только зрелищностью, но и развратностью. ... Подробнее »

Ulazak na festival imaju samo punoletni, a oni će uživati ne samo u muzici, nego i u neobuzdanim seksom u specijalnim kabinama koje će služiti samo za zadovoljstvom.

Kijevljani su već naviknuti na ovakve bahanalije; u julu su bili domaćini festivala "Seks i grad", gde su "instruktori" na licu mesta obučavali posetioce raznim seksualnim tehnikama i položajima. Posetioci su na izlasku dobijali i suvenire - kondome.

Pogledajte kako je to izgledalo:

http://www.youtube.com/watch?v=gQSso1Tp_nU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track