ŽELI DA URADI 100 NAJLUĐIH STVARI PRE SMRTI: Živeo je na pustom ostrvu, porodio ženu i to nije sve

Avanturista

ŽELI DA URADI 100 NAJLUĐIH STVARI PRE SMRTI: Živeo je na pustom ostrvu, porodio ženu i to nije sve

Planeta -
Kada sam imao 24 godine izgubio sam bliskog prijatelja i to me zablokiralo, rekao je Sebastijan iz Sidneja

Sebastijan Teri iz Sidneja ima listu od sto stvari koje želi da uradi pre smrti. Tim popisom se bavi zadnjih deset godina. Između ostalog u međuvremenu je živeo deset dana na peščanom ostrvu, učestvovao u zabavnoj emisiji s nagradnom igrom, oborio jedan Ginisov rekord, oženio se u Las Vegasu, pomogao u porođaju deteta, sve u svemu, imao je mnoge poduhvate.

Za skeptične koji tvrde da je samo zavisan od adrenalina ili da izaziva sudbinu ima odgovor – običan sam muškarac koji želi da živi život van zone sigurnosti.

"Kada sam imao 24 godine izgubio sam bliskog prijatelja i to me zablokiralo" rekao je Sebastijan i dodaje kako ga je taj događaj podstakao na razmišljanje o tome što on zapravo radi sa svojim životom i je li srećan.

"Shvatio sam da nisam", zaključio je i prvo kupio jednosmernu kartu za SAD, da bi nastavio da putuje svetom, pomerajući vlastite granice.U međuvremenu je svojim akcijama privukao pažnju, pa je sve odlučio da iskoristi i u humanitarne svrhe i tako natera velike kompanije da uplaćuju donacije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track