Najnovije vesti

RODITELJI PRESTRAVLJENI: Našeg sina danima prati NLO,  vanzemaljci hoće da ga otmu!

Bliski susreti

RODITELJI PRESTRAVLJENI: Našeg sina danima prati NLO, vanzemaljci hoće da ga otmu!

Planeta
Dečak je snimio neobičnu letelicu, a stručnjaci su potvrdili njegove tvrdnje da ga čudne sile proganjaju

Jedan devetogodišnjak već neko vreme tvrdi da ga uhodi, ni manje ni više, vanzemaljska letelica. Roditelji mu nisu verovali, a sada se i pojedini stručnjaci javljaju odlučno govoreći da su njegove tvrdnje istinite.

 

Dečak je nekoliko puta napomenuo roditeljima da ga danima snimaju i prate vanzemaljci, a pošto ih je uhvatio kamerom, svi su se ozbiljno zabrinuli.Snimak koji prikazuje NLO na nebu ispred dečakove spavaće sobe, koji u jednom trenutku mirno lebdi, a potom u sekundi nestaje, roditelji su poslali 'stručnjacima' na analizu.

 

Nakon pomne analize, oni su potvrdili kako se radi o neidentifikovanom letećem objektu koji je snimao dečaka kako bi ga oteli, piše Miror.
"Izgleda kao da je objekt vidljiv deci, a nevidljiv za roditelje. Ovaj slučaj otvara brojna pitanja kao i pretpostavke da se radi o mogućem planiranju otmice", rekao je jedan od stručnjaka komentarišući video.
Dok se među roditelje uvukao strah, mnoge neverne Tome tvrde kako snimak ne može biti dokaz da se radi o mogućem planiranju otmice, niti dokazuje da letelica pripada vanzemaljskoj vrsti.

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...