(VIDEO) PROFESORI I ĐACI ŠOKIRANI: Učenica snimila seks direktora i profesorke hemije u školi
Foto: Jutjub

Afera koja potresa Britaniju

(VIDEO) PROFESORI I ĐACI ŠOKIRANI: Učenica snimila seks direktora i profesorke hemije u školi

Planeta -
Direktor i profesorka jedne britanske škole nalaze se pred otkazom nakon što je neimenovana učenica snimila zvuke seksa koji su dopirali iza zatvorenih vrata školske kancelarije

Grejem Daniels, 51-godišnji direktor, i Betan Tomas, 37-godišnja profesorka hemije, u utorak su imali saslušanje pred disciplinskim odborom. Ukoliko budu okrivljeni za “neprimereno i neprofesionalno ponašanje”, biće to kraj njihovih karijera u prosveti. Ceo incident završio je u fokusu javnosti nakon što je snimak, na kojoj se čuju uzdasi i stenjanje, jedna od učenica objavila na internetu. Zvukovi su dolazili iz kancelarije direktora. Ubrzo je škola dobila pritužbu na snimak pa je pregledala školska inspekcija. I Daniels i Tomas dali su otkaze nakon što se snimak pojavio. Međutim, ukoliko budu okrivljeni preti im izbacivanje iz registra nastavnika, što znači da više neće smeti da rade u britanskom prosvetnom sistemu. U školi je, inače, bilo poznato da je par u nekoj vrsti veze.

Prajsova navodi kako je moral učitelja pao nakon što je snimak izašao u javnost. Još je nekoliko profesora potvrdilo kako su uhvatili par u strastvenom poljupcu. Situacija se bila toliko rasplamsala da je učenicima u školi rečeno da zanemare snimak i fokusiraju se na ispite. Nakon što su počeli da dele snimak po društvenim mrežama, zabranjeno im je da pričaju o tome jer to “narušava ugled škole”. Dužnost direktora preuzeo je Danielsov zamenik Simon Dejvis dok se zamena za Tomas još uvek traži. Ona je trenutno posao pronašla u drugoj školi. Inače, i Daniels i Tomas su u brakovima. Njihovo saslušanje trajaće tri dana.

(Mirror)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track