Najnovije vesti

GRUPNO SILOVANA NA ŽURCI U POLICIJI: 120 francuskih policajaca mora na DNK analizu

Orgijanje

GRUPNO SILOVANA NA ŽURCI U POLICIJI: 120 francuskih policajaca mora na DNK analizu

Planeta
00:00h
Optužena su i dva visoko rangirana službenika, a jedan muškarac tvrdi da je devojka slobodna stupila u odnose sa njim

PARIZ - Više od 100 zaposlenih u francuskoj policiji moraće da uradi DNK analizu nakon što je kanadska turistkinja silovana u zgradi policijske uprave u Parizu. Tragovi DNK četvorice muškaraca pronađeni su na 34-godišnjoj žrtvi nakon što je prijavila silovanje u aprilu prošle godine.

Njena prijava rezultirala je optužbama za silovanje protiv dva visoko rangirana policijska službenika i trećeg muškarca koji tvrdi da je turistkinja dobrovoljno stupila u odnose sa njim. Sada mora da se testira 120 policajaca kako bi se otkrilo ko je četvrta osoba.

Kanađanka se kobnog dana u pabu pored zgrade policijske uprave srela s nekoliko policajaca koji nisu bili na dužnosti u to vreme i otišla s njima u policijsku stanicu, gde su nastavili da piju i da se zabavljaju. Dan kasnije prijavila je incident u drugoj policijskoj stanici.

Predsednik sindikata policije Patria Ribero smatra da je testiranje svih policajaca ‘preterano’."Ovo će stigmatizovati sve policajce, izjavio je. S druge strane, ministar unutrašnjih poslova Bernard Kazenev rekao je kako će dva optužena policajca ‘snositi najteže posledice’ ako se dokaže krivica.

(Jutarnji)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...